För feg för mitt eget bästa

Vaknar av klockradion. Det första jag hör är Vilket år söker vi? Det året skildes staten från kyrkan, bla bla bla och Öresundsbron öppnades detta år.
-Älskling, det är 2000. Det är år tvåtusen. Jag är säker på det!
Man diskuterade när staten skildes från kyrkan år 2000 om kungafamiljen fortfarande måste vara av den "rena evangeliska läran" som det står i lagen eller inte, troor det är i 4 § Successionsordningen. Och de bestämdes att de skulle vara så, de omfattas inte av den religionsfrihet resten av medborgarna har. Och när jag flög hem från Dominikanska år 2000 flög vi över Öresundsbron och den öppnades senare samma år. Det ÄR 2000!

Tiden gick, låtarna spelades. Snälla få höra att jag har rätt! Snälla! En halvtimme gick och jag hade fortfarande inte hört något svar.
Gick ner, letade på deras hemsida efter numret. Hittade ett möjligt nummer. Ringer. Och en kvinna svarar.
Jag var så oförberedd och jag antar att min instikt säger "hellre fly än illa fäkta" för jag smällde igen locket på mobilen så samtalet bröts. 45 sekunder senare hör jag på radion hur en Peter/Petter kommer fram och hur samma röst frågar honom vilket år de söker.

Är det sant? Det är ju för sjutton inte sant?! Kom jag fram?!
Och ja, året var 2000.

Men Peter/Petter vann en stegräknare och även om jag vill ha en sådan så var det ju inte direkt en Wii eller något sådant som jag vill ha men inte riktigt vågar köpa (kostar mycket och beroende).
Men det är ju heelt otroligt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

Nej men att du la på:P Inte fega ur så ;)

Tack så mycket, gillar det oxå. hihi. Om du inte får tummen ur å gör ett själv sen, så kommer ja inom en snar framtid ta beställningar på smycken, även från nätet;)



2009-08-17 @ 14:13:49
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0