God morgon

Så var det tisdag. Har väl inte hänt något superspännande i mitt liv sedan igår. Lyckades iaf ta mig ut och gå 2 km, fast det ömmade i tån. Men idag mår tån bra igen! Duktigt flicka.

Satt uppe länge och la upp foton på facebook, från hela sommaren i princip. Har inte hunnit med skärgårdsbilderna men allt från Hamburg, norrland och lite här och var bilder. Tog typ två evigheter att ladda upp, så spelade lite Super Mario här på datorn. Tur att man kan hitta rätt schyssta gratisspel på internet.

La mig långt senare än jag hade tänkt och är fortfarande trött. Fast jag sov en 10 timmar. Kanske sov för mycket? Men kändes inte som det.
Nu ska jag slita mig från datorn (kan ju inte vara bra att det första ögonen ser på morgonen är en datorskärm..?) och göra frukost.

Har lite idéer om vad dagen ska innehålla, men det är inget som jag längtar till direkt.
Idag står termometern rätt högt men det är molnigt. Ja, bara det är fint på fredag blir jag nöjd!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

haha. ja läste. "de har hänt nått superspännande sen igår". Å sen förstod jag inte vad. haha. blev lite fel där:P Ibland behöver man massa sömn. I morse kändes det faktiskt som ja kunde ligga kvar i sängen hela dan. hade vart skönt:P hoppas du hittar på nått skoj idag :)

2009-08-11 @ 13:06:47
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: ida

ja visst är det:)

Det är lite olika vart jag köper material faktiskt. Blir panduro ibland oxå. För de har verkligen bra kvalitet på grejerna. men är ju rätt dyrt. Brukar mest handla på ljuvating.se. De är nog favoritstället just nu. Men denna gång blev det flera olika. För finns ingen som har allt tyvärr. Inte när man är kräsen iaf. haha.

2009-08-11 @ 14:50:30
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: MISSEXTRA

Haft en bra tisdag?:)

2009-08-11 @ 23:53:57
Blogg/hemsida: http://missextra.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0