Helgen

På fredag kvällen kom M och kusin U från Dalarna på besök till mor och far. Självklart åkte jag dit och umgicks med dem. Det visade sig bli en fullträff, de hade dessutom köpt med sig färsk äkta Marsipantårta!

Min kusin U serverar tårtan
Vi hyrde Hundpensionatet och såg den, rolig film var det!
De sov över och på eftermiddagen på lördagen kom jag tillbaka och hann träffa dem lite till.

När de åter farit till Dalarna gick jag och mor ut på promenad. 8 km i strålande sol, stekande hetta. Lite jobbigare var det än att gå den där milen på grund av det men vi klarade det!
Hem kom vi och bara några minuter senare kom J. Vi skulle ha "för-kräftskiva" för att se om kräftorna var goda som vi köpt. Det var dem!

J, far och mor på bilden. Vi satte oss i skuggan, trots att klockan var strax efter 18.

J var helt underbar igår. Han är den bästa som finns.

På kvällen satte vi oss och såg Taken, som rekommenderas! Jättebra film. Sedan såg vi Sunshine också, bra den med!
Vi sov över för J skulle se UFC live på TV4Sport. Bra när andra betalar för specialkanaler så vi kan bjuda in oss själva. Sändningen började svensk tid klockan 4.00 och höll på till klockan 8.00, ja på natten.

Upp idag kvart över 12. Faktiskt första gången jag sovit längre än typ halv 12 på hela sommarlovet. Inte illa det när man varit ledig.
Frukost och sedan träffa Sa, som varit bestämt i någon vecka. Vi skulle ge oss ut på jungfruresa. Första cykelturen på 7 år för mig, och något liknande för henne. Bra med två "nybörjare" sådär, så känner man sig inte lika dålig. Vi cyklade hemifrån oss till Maltesholmsbadet, vilket tog 25 minuter. Men det var så mycket fågelskit och fjädrar där så jag övertalade henne att vi skulle cykla vidare till Kanaan. Mycket folk! Vi parkerade cyklarna och solade och badade. Himla härligt.
Jag blev taggad att cykla mer, får väl se hur det känns imorgon... Sa blev avskräckt...  Tyckte det gick sjukt mycket bättre än jag trodde! Fattar inte hur man kan minnas så väl hur man gör när man inte gjort det på evigheter?!

Sedan bar det av hemåt igen. Först till henne, sedan till mina föräldrar. Lastade in min cykel i bilen och så körde jag oss hem till mig och J. Vi åkte och handlade på Coop alla tre och jag och J testade en ny asiatisk-inspirerad maträtt.

Mättande!

Sa köpte mat från Woken här på gatan istället. Nu har vi kollat på gamla videos sedan flera år tillbaka som jag hade på datorn. Från Sa:s Arbetslöshetsfest, som vi kallade det. Hon tycket inte om sitt jobb och sa upp sig och blev arbetslös- vilket vi ansåg värt att fira. Hon fick snart nytt jobb, detta var ju i högkonjunkturen...
J tycker det är jobbigt att se gamla filmer, han tycker han ser så ung ut... inte är han väl gammal nu? Sötnos.
Sa vill inte höra sig själv och tycker att hon betedde sig... ja... inte som hon mindes det kanske.
Jag är bara glad över minnena, och skrattar. Särskilt åt en "dagen efter" video. Hohoho.

Bilder från cykelturen får ni kanske när jag fått dem av Sa, inte vågar man ha med sig kameran till stranden heller...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj, här händer det mycket! :P Gott med kräftor! Duktigt med träning denna veckan och vad är egentligen äkta marsipan? ;) Kram

2009-08-10 @ 12:05:15
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0