Tenta klar och pengar förbrukade

Tentan avklarad och det känns så skönt att den är bakom mig. Synd att det är så mycket röda dagar nu bara, lär ta mer än "bara" tre veckor att få resultatet (en röd dag= en extra vardag på sig att rätta). Det var iaf fyra frågor med delfrågor och tre timmar på sig. Jag var klar när det var sådär 20-25 minuter kvar på tiden och hade då hunnit med både toapaus, fikapaus och gå igenom tentan en gång.
Ämnena var de "rätta" för mig även om vissa delfrågor var rätt kluriga. Jag hoppas jag har tänkt rätt men vissa saker vet jag verkligen inte för jag tycker mig inte hört något om det och det stod inget i varesig böckerna eller författningssamlingen.

Sedan gick jag iaf till bokhandeln och shoppade andra hands-böcker till C2an nästa termin. Hittade sju av böckerna till ett pris av 1300 kronor drygt. Kvar är två böcker som kommer i ny upplaga och den gamla går inte att använda. Dessa två går på nästan 1000 kronor ihop. Utöver det är det ytterligare några böcker kvar som jag hoppas få tag på som andra hand i januari, borde komma in fler böcker då. Och bortsett från allt detta verkar risken stor att jag behöver köpa lagboken för 2010, så lägg på ytterligare 1500-2000 kronor.
Då har vi inte ens nämnt att jag behöver ett busskort för 2450 kronor.
Underbart att göra sig av med pengar. *mutter*

Hemkommen nu iaf och jag är så trött. Funderar på en powernap men magen är rätt hungrig så är lite sugen på att göra lasagne och överraska J med (han slutar kl. 18 idag). Vet inte vilket som är bäst... Sova eller äta?
Sedan har jag ju rollspel och argumentation imorgon så måste läsa på för det. Har ju inte ens öppnat nya kursens bok. Yey.
Magen gnäller, munnen gäspar. Vad göra?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Jisses är C2an SÅ dyr?

Finns det någon speciell anledning till att du behöver köpa en ny lagbok?

Jag är väldigt irriterad på att jag köpte en lagbok 2009 i inför denna termin till halva priset. Jag har ju inte ens slagit upp pärmen på den!

2009-12-16 @ 17:07:48
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hur gjorde du tillslut? Lasange lät gottgott :)



Fy för dyra böcker! Kan du inte söka stipendier för litteraturen?



Jodå jag mår bra och är i fin form så jag finns som stöd för mina vänner. Har faktiskt mått otroligt bra den sista tiden. Känns riktigt skönt! Hur är det med dig?

2009-12-16 @ 23:59:37
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Mutter

Muter, mutter är väl tysk för mamma...

2009-12-20 @ 12:45:37

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0