14 februari i bilder

Klockan 18.30 ca var J klar att ge sig av och vi tog t-banan in till stan. Det var par i princip överallt. Hade min kille dumpad mig tätt inpå Alla hjärtans dag skulle jag aldrig gå ut den 14 februari! Par, par, par- precis överallt. Så en och annan alkoholist som slog sig ner och snackade med dessa par...



Först på China Wang hamnade vi vid ett dåligt bord, för det var nästan fullt. Men precis när vi beställt kom en servitris och sa att vi kunde få ett eget om vi ville, för några hade gått. Så sedan hamnade vi mitt emot varandra vid ett eget fyrabord.
J beställde Buffé och åt 3 stora tallrikar. Jag beställde Wokad kyckling med Cashewnötter, som vanligt. Mumsigt! Så mättande att jag var tvungen att vila magen då och då för att orka äta vidare. Undrar om vi kommer vara hungriga imorgon. Bortbjudna på middag i fredags=åt mycket, åt ute igår= åt mycket, bortbjudna idag=äter mycket. Magsäcken kommer ju bli förstorad så det skriker om det! Ajdå...

I Js buffé ingick friterad banan med glass som efterrätt så den delade vi på. Här är den nästan uppäten och jag håller i skeden!


Efter en och en halvtimme beställde vi in notan och jag slängde fram visakortet som den fantastiska fästmö jag är. Vi delar i efterhand upp det på hälften så han kommer få stå för sin del, ingen fara på färden.
Under middagen kom det en man som sålde rosa rosor och undrade om J ville köpa en till mig (varför skulle inte jag kunna köpa till killen för?). När J sa nej blev han alldeles paff och sedan fann han sig och sa:
- Det är tur att inte alla tackar ja. Skulle det inte finnas några kvar! Jag har redan fyllt på.
- Brukar de flesta köpa? frågade vi.
- Ja idag gör folk det...
Sedan gick han vidare till nästa bord, där de också sa nej, men då gick han bara vidare utan att säga något.

Vi tog ut pengar till Js mammas present och for hemåt. Vid t-banan hemma mötte vi hans lillasyster som skulle på fest i stan. Känns lite jobbigt att hon är myndig... hon bjöd oss på sin studentskiva också. 23 april, ser bra ut för mig iaf, är efter tentorna och precis i början på nästa kurs.

Medan J sysslade med annat och jag väntade på att filmen skulle startas tog jag lite egokort. Eller lite förresten, det visade sig vara en hel del ser jag när jag laddade in dem... Jag lär inte glömma hur jag såg ut detta år!

En massa i stil med dessa. Tycker hårfärgen gör sig bra på bild.

När J var klar bestämde vi oss för att bädda rent så att vi kunde krypa ner i en såå skön säng sedan. Den senaste tiden har vi lagt oss i mörker och stigit upp i mörker. När vi passerat sovrummet i ljus har täcket legat där det ska. Därför har vi inte sett att vårt nya mörkblå påslakan hade färgat av sig på våra vita underlakan!

Ni ser det vita paketet med det nya lakanet som vi skulle bädda med till höger. Vita trekanten till vänster är undersidan på vårt nuvarande lakan, som inte är blåfärgat, och uppe till vänster har ni vårt blåa påslakan som uppenbarligen färgade av sig...


Vi bäddade rent och det nya påslakanen hade hjärtan på sig, perfekt på alla hjärtans dag!


Det hände en och annan gång igår att vi pussades:


J fixade kall dryck:


Lite bus blev det också och J ville "smaska i sig lite mumsig Sara".

Dessutom åkte glasögonen på inför filmen, så jag inte överanstränger ögonen för mycket...

Sedan plockade vi fram godiset:

Men vi åt bara de röda hjärtat och nästan alla björnar. Resten sparade vi.

Vi somnade på soffan efter filmen och klockan 1.30 gick vi upp till vår sköööna nybäddade säng!

Klockan 8.45 ringde klockan och väckte oss med låten "What a wonderful world". Det var dags att gå upp för att gå till svärmor och ge henne frukost på sängen och sjunga Ja må du leva. Hon blev förvånad att även jag och J kom upp i tåget. Klart vi gör, inte så långt att gå till dem liksom. När vi flyttat längre bort kan hon sluta räkna med det däremot...
Av maken fick hon en våffeltång av Björn Axén som hon önskat sig och av barnen två pockets och 200 kronor till bio (som jag plockade ut igår på hemvägen). Nu ska jag bara inkassera pengarna av svärsyskonen också.
Vid 12-13 ska jag träna, ikväll blir det födelsedagsmiddag bestående av Oxfilé och tårta efter. Däremellan ska jag studera.
Hoppas er helg är bra!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: [ Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg

Vilken härlig dag!! Gott med mat också..hehe

Jag håller med dig om att din hårfärg gör sig bra på bild, ditt hår för övrigt är verkligen fint!



Era lakan matchade perfekt till en dag som alla hjärtans dag! ;)



Ha en bra söndag!

2009-02-15 @ 11:34:38
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oh, vad mysigt det låter! Och vad mycket ni verkar ha hunnit med!? Fina bilder också! =) Älskar era nya sängkläder! =)



Jag la upp film och bild från min kväll! =) Kramar

2009-02-15 @ 12:12:28
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Haha, det låter onekligen som det ja! Haha, jag tror vi ska skrämma henne var tionde gång ellernåt om vi ska tänka på hennes hjärta! =P Kramar

2009-02-15 @ 21:11:48
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0