Tror att jag glömde hjärnan på kudden imorse

Sitter här med middagen. Ringde pappa efter att jag satt på ris, glömde därför bort riset och vola! där fick jag bränt ris. Suck. Bara att göra om, jippi. Nu är iaf maten klar, pappa och jag är uppdaterade och J sitter och skrattar åt scrubs. Livet är återställt det vill säga.

Dagen började segt som en sengångare och kallt som en istapp. Lektionen var bra. Ja fram till sista halvtimmen. Då skulle vi gå igenom dagens läxa, det jag träffade min grupp och gjorde i måndags. Då jag fick dödsbeskedet av min före detta arbetskamrat och då jag därför inte var helt med på noterna. Ja, läxgenomgång var det och denna gång valde hon ut två personer som skulle stå framför klassen och gå igenom en av uppgifterna. Gissa vem en av dessa två var. Just det. Jag. Suck! Men ville inte bortförklara mig så sa inget, men så himla bra intryck gjorde jag nog inte...

Lunch där jag snackade en del skit med E, dock inte om E. VI såg även BlondinBellas pojkvän då. Inte för att jag känner igen honom. Såg honom en gång på Lets Dance i publiken och det är min erfarenhet av honom liksom, men E kände igen och meddelade mig detta. TIhi, vad vi är häftiga!

Pluggdags och jag och killarna bestämde att vi skulle göra uppgifterna tillsammans. Men T backade ur och gjorde en annan sak själv i stället. Så jag och P var ensamma. Tog oss några timmar och vi blev inte klara (vi var inte supereffektiva direkt då båda var väldigt trötta i huvudet) men vi fick med oss mycket nyttigt! Vi argumenterade och hänvisade till olika paragrafer och fyllde i varandras luckor och ifrågasatte. Underbart, så ska det vara. Lite mer effektivt bara!

Sedan for jag hem, klockan var då 17, puh, en hel arbetsdag hade jag spenderat på skolan. Våra faddrar tittade även förbi en snabbis på seminariet, kul att få lite besök då och då och vår lärare tycker detsamma!

Skuller ringa T under dagen och råkade ringa en annan T från teckenspråket, de har samma namn. Jag fattar dock inte detta och tycker att nuvarande T har underlig röst i telefonen men vad vet jag...
jag -HalloOoO!
T -Eh, hej hej!
jag - Det är Sara från jiken
T - Jag hör det! (han tänkte nog tsp)
jag - Var är du någonstans då?
T - Hemma...
jag -Hemma? Varför det?!
T -Jag är ledig från jobbet idag...
jag -Jobbet? Hm.. jahaaa, jaja, men vad trevligt! Hur är det med dig då?
T -Jo det är bra själv då?
jag - Jo det är bra här med, men nu är det så att jag ringde till fel T här... men det kanske du förstod?
T - jahaa, nej det gjorde jag inte.
jag - Nä okej, men vi kanske kan höras en annan dag istället?!
T -Ja det kan vi göra.
jag - Japp! Ha det bra. Hejdå!
T - Hej hej!

Nuvarande T och ovan nämnda E.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Haha så tokigt det kan bli! =P



Tänk dig mitt ex som har hus i thailand då! De firar jul där och han ville att jag skulle med (hans familj skulle betala om vi var tillsammans då) men jag totalvägrade! ;) Så anti är jag -erkänner- haha. =)



Okej..idagens läge hade jag åkte med.. =P



Kramar

2009-02-11 @ 22:12:48
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Mamma Jessica

jo man får det bara om man har IE :(

2009-02-11 @ 23:31:52
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Mamma Jessica

Jo jag menar de.. känner några "negrer" och dom bryr sig inte faktiskt

2009-02-11 @ 23:33:58
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Ida

hahahah. roligt:P

Inte vidare bra att ringa fel person sådär sara;) Tur att de gick relativt bra iaf. hihi.



påminner mig om när ja hade flyttat tillbaka till västerås efter att ha pluggat i annan stad 1 år. ja va på kåren och en kille kommer fram å hälsar glatt. ja känner ju igenom honom å blir oxå glad, ger honom komplimanger för hur bra han ser ut nu för tiden. Vi samtalar i flera minuter. Å jag förstår inte att det inte alls är den kille ja tror att det är, förns en klasskompis till honom kommer. å ja utbrister, nej men guud känner ni varandra. hahah. inser tyst mitt misstag :P

2009-02-12 @ 13:12:57
Blogg/hemsida: http://idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0