Det lyser

Det blev lite sent igår för när jag och J lagt oss började vi snacka om urringningar och v-ringningar och om man säger en djup urringning om en djup v-ringning för det är inte en u-ringning... Ja ni hör ju. Vi hade lite olika åsikter om det där så klockan var kring 01 när jag äntligen kunde somna, fast fick ligga ett tag till innan jag sjönk in i sömnen. Vaknade 20 över tre av att jag hörde något och blev säker på att det skulle bli strömavbrott igen (alltså dessa strömavbrott, jag blir galen på mina misstankar om dessa). Det blev det dock inte, klockan ringde så fint kl 06.27 (det står 30 på den men den går 3 min före). Jag borde nog skaffa batteri till klockan så att jag kan sova ostört...

Var trött, trött, trött men så hörde jag svärmor sätta sig i bilen och köra iväg, hon hade nog varit uppe ett tag. Kan hon, kan jag. Snö på marken utomhus. Ner till frukosten. Tände fläktlampan, tryckte även på lampknappen över köksbänken av ren reflex. Att försöka tända taklampan har jag lagt av med, vet i benmärgen att den inte funkar. Bara fläktlampan som gör det i köket.
Rostade 4 mackor och blandade oboy och sedan drog jag ut brödrostsladden ur kontakten. Och döm av in förvåning när jjg kom på att lampan över köksbänken lyste! Den lyste! Helt magiskt! Vem har bytt vår lampa?! Jag stod där som i chock med ena handen om oboyglaset. Jag bara stirrade. Det är nästan så att jag tror att Gud lever. Jag får inte ihop det. Vad hände?

Jag är fortfarande paff och det var snart 15 minuter sedan.
Nu måste jag dock släppa detta för en stund och göra mig färdig, men... wow...


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hahaha vad coolt! Det är inte vrje dag sånt händer! Vad kom ni fram till angående u- och v-ringningarna? =) Kram

2009-02-09 @ 09:58:02
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: [ Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg

Sv: Hej! Vad kul att höra att din självkänsla var hög på testet, samma här, fick inte fullpott men jag är absolut nöjd med "poängen".. Jag hoppas ändå att du läser min blogg (;



Jag kan tänka mig att det måste vartit en smärre chock när lampan funkade! Haha! Ni kanske ha små pysseltomtar i skåpen?;)



(Förresten.. Jag har frågestund i min blogg nu så ställ gärna en fråga!)



Ha en fortsatt trevlig dag!

2009-02-09 @ 14:37:32
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0