En mysig lördag

W har dragit vidare till Uppsala och L. De är nog framme i Uppsala nu förresten. Jag sitter och lyssnar på en skiva på tyska. Ska visa sedan vad W överraskade mig med. Jag hoppas hon tyckte det var bra här. Jag tyckte iaf att det var jättekul att ses igen.

Jag och J tinar kycklingar i handfatet på toan. Vi har ju stopp i avloppet i köket... Ja, jag orkar inte ens säga mer om det! Vi överlever ett tag iaf. Jag undrar vad svågern gjorde igår egentligen, han gick upp NU. Hm.. Jag och J har gått via vinden och utevägen för att han har legat och sovit så länge. Vi hade ärenden till andra sidan huset. Tex hämta kycklingarna, som inte fått plats i vår lilla frys utan som var i svärfamiljens stora jättebamsing till frys.

Nu stack J på träning. Efter det ska vi laga currykyckling och mysa ihop. Bara han och jag. Så tänkte jag göra banan med choklad i ugnen till efterrätt. Ett recept jag lärde mig från min första kokbok: Klasse Kocks Kokbok. Har inte ätit det på år och dagar men tänkte festa loss ikväll på det. Yummie.


länk

Ja, det är ju typ min dag och kväll det. Vi hörs!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0