Kastar in handduken nu

Nej nu kära kamrater och icke-kamrater. Nu är det dags att kasta in handduken för denna helg.
Är det bara jag som tycker att helgen svischade förbi likt ett överljud-hastighetsplan? *Poh* så var helgen över. Men den har varit bra; trevlig, mysig, avslappnande, pengaslösande och pengasparande, givande och uppgivande... eller nej, inte uppgivande. Men givande lika fullt.
En bra helg helt enkelt, säger jag konstaterande och mumsar på en After Eight som egentligen är Js. Och det är okej för mig att äta den, mina godisregler har undantag för alla hjärtans dag-presenter.

Det finns väl en sak som kunde blivit ännu bättre. Studerandet. Visst har jag läst de sidor jag planerat, men uppgifterna som skulle göras och som ska gås igenom tillsammans med gruppen imorgon eftermiddag... Ja, om jag säger så här: vi låter det vara osagt hur det blev med dem.

Idag har det blivit två stycken bad (dock inte så mysiga som på bilden). Första badet hann jag bada 10 minuter ungefär innan Js familj kallade att det var födelsedagsmiddagsdags, 30 minuter före utsatt tid. Bah. Bara upp och klä sig då. När middagen var avklarad tog jag bad nummer två, så länge som jag ville denna gång!

Imorgon är det skola, seminarie som vanligt i 4 timmar. Tydligen jätteviktigt- "är det någon dag ni inte ska vara sjuka är det på måndag" sa vår lärare förra veckan. Jag var övertygad om att influensan skulle slå till, än så länge verkar jag få fel som tur är.
Därefter köpa lunch och samling vid juristernas hus, dags att bestämma en hel massa saker inför Proppen på lördag. Därefter gruppmöte och gå igenom läxorna. Därefter biblioteket och köra vidare med resten av läxorna. Därefter hemfärd och middags lagning. Kanske kanske orkar jag träna, men just nu känner jag mig lat! Tisdag är iaf spikad som träningstillfälle.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0