Pirate Bay- rättegången

Inatt blev det inte lika mycket sömn, så trött var jag imorse också. Men ändå överkomligt, jag kom upp direkt och iväg ut. Seminarie var det som vanligt denna onsdagförmiddag. I slutet fick vi se projektarbetet vi ska jobba med och välja grupper efter intresse. Ha 3 olika alternativ så man kunde vara lite flexibel. Jag hamnade med tre gossar och vi ska ha koll på upphovsrätten samt bevaka rättegången mot Pirate Bay. Detta ska skriftligt inlämnas om några veckor, tillsammans, och muntligt redovisas. Dessutom ska vi skriva ett föredragande och dela ut till klasskompisarna så de slipper läsa hela arbetet.
Vi fick också ändring i schemat av vilka uppgifter vi ska göra till när, var tydligen (ännu fler) fel i det nyutskickade schemat. Vi "slapp" därmed några uppgifter till nästa vecka, och det känns skönt för vi har väldigt mycket ändå just till nästa vecka. Läraren insåg själv att vi inte skulle hinna göra allting. Hon själv ska dessutom åka skidor i Italien nästa vecka, så vi får vikarie då.

Nu ska jag göra mig lunch och sedan sätta mig med lite plugg. Blir en hemmakväll ikväll, ingen träning eller så för varesig mig eller J. Skönt. Kanske åker vi och storhandlar...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Katterna på Katthemmet Kompis

Tack så mycket! Vad glad jag blir. /Caruso

2009-02-18 @ 15:19:03
Blogg/hemsida: http://katthemmetkompis.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: jayne

Lät intressant!!!! Ingen lätt uppgift, eller??? Själv är jag splittrat inför detta... men klart att lagen ÄR lagen...

2009-02-18 @ 19:54:35
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0