Proppdagen

Min grupps tema: Oktoberfest
Vi var 8 tappra studenter och några faddrar som dök upp under förmiddagen för att spela volleyboll! De andra grupperna var nästan hela gruppen (dvs typ 30 personer).

De andra i min grupp, icke några faddrar

Vår flagga och på spelaren endast tysk musik! Jawohl!

Det gick bra för oss att spela och vi kom till finalen. Det gick ännu bättre om man smörade för domarna. Övferfaddern här på bild är högsta hönset. Önskar hon massage, fotmassage, tysk choklad osv?

Vi hade lite roligt emellanåt också...

Jag och E.

Advokatbyrån White & Case sponsrade turneringen (de ställde upp med ett eget lag) och bjöd oss på baugetter och festis till lunch!

Lucia-gänget hade dragit igång festandet tidigt så många av dem sov under lunchen.

Två av våra kvinnliga faddrar tog det lugnt under rasten.

En av våra manliga ser fundersam ut. Funderar han på hur vi ska spöa motståndarlaget i semin tro?

Innan semin var det presentation av Schlagerlåtarna. Där har jag inga bilder. Jag önskar att jag inte heller hade några minnen. Det var hemskt. Ska man göra bort sig, ska man göra det ordentligt! Så fick det bli. Vi gjorde det iaf! Tyvärr tror jag att det blev filmat av juryn...

Sedan var det semi, där jag spelade och därför inte tog bilder. Finalen fotade jag däremot (då fick man inte fjäska under matchen iaf, typ ge domarna massage, godis, dryck osv).



Därefter vad det dags för mellanfest. Då man ska presentera lite andra saker som ramsa och sådant (först duscha och byta om). Orkade inte engagera mig i det för jag tänkte åka hem till mina föräldrar och överraska mamma. Hon firade sin födelsedag igår med lite släkt och så och jag hade sagt att jag inte kunde komma, men tji fick hon!
Klockan 14 skulle volleybollen vara slut, den var slut klockan 15. Räknade med att en timmes restid var mycket överdrivet, dock var det fel på tågen (banfel) och vi stod stilla i 15 mintuer. Kul när man har bråttom. Kom fram till mamma ungefär vid 16.20 och hon tittade ut genom fönstret precis då jag kom och öppnade dörren och ropade "BÄSTA PRESENTEN!". Kul, det var meningen! Sedan hämtade jag presenten från mig och mina sthlms-bröder som jag gömde hos dem i fredags när jag var där (och handlade i vby innan jag och mor tränade i fredags). En vas, hon verkade gilla den. Hade tänkt köpa blommor att räcka över också men eftersom det blev så sent ville jag på bussen och den skulle komma efter 5 minuter vilket gjorde att jag inte skulle hinna med om jag gick och köpte blommor... och då behövt vänta i ytterligare 15 minuter på den...
Men hon fick massa blommor av andra!

Klockan 18 sprang jag iväg för att ta bussen, som var nästan 5 mintuer sen. I och med det missade jag pendeltåget med 30 sekunder! Kom lite försent men de var sena med maten de också så det gick bra. Middagen skulle nämligen börja 19. När jag rusade iväg från föräldrarna glömde jag kameran som jag lämnat på laddning. Övertog Es kamera, för hon glömmer alltid att fota, och använde den istället. Fotade massor under middag och kvällen. Hon vill dock inte lägga in bilderna förrän imorgon(?) och jag hoppas hon snart skickar dem vidare till mig så ni får se!


Det har snöat en hel del här, så här såg det ut för någon timme sedan:

Hoppas det håller i sig till helgen... (bilden togs på väg hem från träning. Ja just det, jag var duktig och tränade idag!)

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Ida

haha. va fina ni var. såg verkligen skoj ut:)

nä följer inte hennes blogg. kommer lite sånna där kommentarer då och då. ibland brukar ja radera dom direkt. ibland kikar ja på dom. men ja tänker inte gynna en blogg ja inte gillar eller läst ett tag. tröttsamt med folk som bara är ute efter besökare. är ju självklart kul. men de roligaste är kommentarerna. Ja å att skriva för att man vill skriva såklart:D

2009-02-22 @ 18:17:50
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Vad roligt ni verkar haft! Typiskt att du missade pendeln! =(



Hur är det med er snö, har den stannat? Vi har haft plusgrader idag! Så den mesta snön är borta, tyvärr! Kramar

2009-02-22 @ 19:12:13
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jasså är det någon intressant jävel? =P



Jaa, för min del får det gärna komma snö och ligga länge och sen försvinna (utan slask) Måste berätta att vår vän Ragata blev misshandlad inatt (ta det lugnt, Ragata är snögubben! =P) hihi. Kramar

2009-02-22 @ 20:56:09
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0