Radio

När jag åkte hem från gruppträffen på universitetet idag lyssnade jag på radio i mobilen. Detta är revoltionerande, typ. Jag lyssnar nämligen sällan på radio. Det är på morgonen då jag blir väckt av klockradion i princip. Annars är det youtube, spotify eller egna skivor som gäller, sällan sällan radio. När J kör bil har han radio, när jag kör bil har jag det inte. När jag övningskör alltså. Jag vet inte när jag senast satt och lyssnade på radio, och inte heller senast jag lyssnade på radio när jag åkte kollektivtrafik. Länge sedan var det iaf. Jag har 7 kanaler förprogrammerade och som jag hoppar emellan hela tiden utan att veta vilken kanal jag lyssnar på, blir en fin blandning av musik det. Kanalerna är: Svenska favoriter, Mix Megapol, Lugna favoriter, Rix FM, Radio Viking, Radio Vinyl och Rock klassiker. Kan tänka mig Bandit också men jag kan inte deras frekvens i sthlm, någon som vet? Ni förstår ju vad jag får höra för musik när jag sitter och klickar där (måste vara utanför stan också när jag åker, är ju ingen mottagning i tunnlarna och brus är riktigt hemskt).
Så när jag nästan var hemma byter jag kanal till Radio Viking (jag vet ej vilken kanal det är när jag klickar) och så känner jag igen introt i låten, ja det är ju Sånt är livet med Anita Lindblom, det kunde jag lyssna på medan jag kollade i brevlådan. Döm av min förvåning när hon börjar sjunga på tyska, jag trodde jag hade Svenska favoriter på ju och då är det i regel svenska man sjunger på. Deutsch! När jag tagit upp den tapapde hakan och satt på den igen kom jag dock ihåg att jag visste att hon sjungit den på tyska också. Lite kuriosa är att hon inte visste vad orden hon sjöng betydde när hon sjöng in den men det gick ju bra ändå...

Nu lunch (måste bli bättre med mattiderna!)

Vet faktiskt inte varför jag kände att jag ville ta upp det här. Men det är ju det som är grejen, det är min blogg och jag kan skriva precis vilken skit som helst (jaja lite regler finns det ju) för att jag vill! Nu är det iaf upptaget (alltså: har tagit upp=upptaget... humor på hög nivå idag känner jag...)

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Isabella

Yepp! Du får bestämmas stil dock! ;)



Bandit är 106,3 :) Men dom spelar mycket skränig musik där :p

2009-02-03 @ 16:51:46
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0