Undanflykter, undanflykter, undanflykter

Det är så vackert när jag ser ut genom fönstret. Som ett vintervykort. Det snöar igen, jag tror det var ett uppehåll för en stund sedan. Nu kan jag i skenet av gatulampan se att det snöar. Ska det vara vinter så ska det vara så här. Trädgrenar beklädda med decimeterhöga snövallar. Gata som är vit, inte grå eller svart. Snö som gör att jag kan ana skogen på andra sidan gatan, fast det är mörkt ute och ljust inne.
Det är verkligen vackert.


Sista biten.

Nu har jag precis ätit middag. Det blev rester från mammas firande igår- smörgåstårta. Bland det bästa som finns. Jag fick ta den sista biten till middag, J fick laxen som var kvar på tårtan. Han kom hem från träningen för en timme sedan och han är så trött märker jag. Jag är trött också. Ofokuserad. Jag är glad att inte jag är min svärmor för hon ska jobba natt på förlossningen nu. Stackarn, hur ska hon orka? Hon kunde inte sova längre än till 9, hade stupat i säng klockan 1, och lyckades inte sova mer under dagen och nu börjar hon väl sitt skift ungefär.

Själv borde jag läsa mer i Process- och Straffrätts boken. Jag hade velat att den var utläst, men det tar ju så emot. Men nu får jag ta mig i kragen och läsa lite mer i den. Kolla lite inför veckan och planera hur det ska läggas upp. Jag är ute från msn nu, har läst alla nya inlägg på bloglovin, inget händer på facebook, jag har inte vågat kolla tvguiden för då hittar jag väl på någon undanflykt, jag kan inte tala i telefon för då stör jag J, jag är strax klar och ska uppdatera på bloggen- alltså finns det inget mer jag behöver/kan göra än att slösa mitt liv eller ta mig i kragen. Nu ska jag avsluta helgen på ett effektivt sätt!

Gårdagens matlista:
Frukost: Två rostade mackor och ett glas obóy
Lunch: Baugetter med kalkon (eller nåt sådant) och någon grön röra med majs i, och två festis
Middag: Smörgåstårta med lax och skaldjur, coca cola.
Efterrätt: Chokladtårta och lite godis
Middag 2: Kyckling med pastasallad, 2 cider och en shot (den sistnämnda gav jag bort för den luktade aceton och verkade absolut inte god!)
Efterrätt 2: Det var typ chokladpudding/chokladmousse med hela hallon och några vita pluppar som smakade choklad.

Jag vaknade vrålhungrig imorse. Visst dansade jag massor igår kväll/i natt men inte kan jag blivit av med allt redan då?!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Jorå de va väl okej bryka inte kolla på de men ändå =)

2009-02-22 @ 23:50:12
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj oj, vad gott det såg ut!! -blir ju nästan hungrig igen!-

2009-02-23 @ 06:47:51
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0