Följ ditt hjärta

J sitter och gör i ordning papprena till imorgon. Tentadags och det är tillåtet att ha med sig allt utom dator och kamrater. Konstig musik har han på också.
Själv såg jag programmet till 22 och sedan har jag sett nyheterna och pratat med J. Han har provtränat på en MMA (mixed martial art) klubb ikväll och vill byta klubb åtminstone för en termin och prova på den stilen. Men han har velat lite, för han gillar ju verkligen kung-fun också. Men jag har sagt att han får följa sitt hjärta. Hans föräldrar tycker inte han ska göra det, att det är dålig timing nu. Men det är ju aldrig perfekt timing tycker jag. Och det är ju bara för ett halvår, inte som att han ska skaffa barn och ta åt sig ett livslångt uppdrag. Det är aldrig perfekt timing för barn heller förresten, så liknelsen är inte så konstig som den kan tyckas vid första anblick.
Men nu blir det som J vill och det stöttar jag, oavsett vad hans föräldrar egentligen tycker.

Jag är trött och funderar allvarligt på att lägga mig i sängen och läsa lite. Läste bara SATS Magasinet igår, inget i boken så är sugen på att plöja några kapitel nu. Ställa klockan på 8 och sedan njuta av mitt LOOOV! *gäsp*
Åh så härligt.


We forever
Nyår 2008-2009

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0