GratisBio

Lite irriterad blir man ju. Bestämde mig för att bli medlem på GratisBio. Ni vet där man kan samla poäng och sedan få biobiljetter eller presentkort när man nått en viss poäng. Poängen får man när man utnyttjar vissa erbjudanden eller handlar på en internetbutik via deras länk (omde nu har samarbete med den butiken). Jag tänkte att det är ju ändå värt det, med tanke på att medlemskapet är gratis och det enda man behöver stå ut med är reklam till mailen, typ. Sedan när  man ska handla är det bara att kolla först om de har något samarbete och om jag kan tjäna på det.

Men. Jag råder er. Bli inte medlem någon dag efter att ni gjort ett dyrt inköp. Då blir ni bara besvikna. Jag handlade kurslitteratur från adlibris i förrgår för över 900 kr. Idag ser jag att om jag varit medlem på GratisBio då och handlat via deras länk skulle jag få 7% (lite snålt men jag köpte ju för ovanligt mycket pengar) av summan i poäng, och därmed komma en bit närmare min biocheck. Nu fick jag ju inte det.
Och vill inte tänka mer på det heller. *ledsen*

Dessutom kan jag få poäng om ni blir medlem och själva samlar ihop hundra poäng via dem. Så verkar det intressant så finns det två länkar över som ni kan bli medlem via och därmed ge mig chansen att få fler poäng...
Nä, ska inte fiska. Ni får göra som ni vill!


Idag har jag träningsvärk. Förvånande? Icke. Men jag vill träna idag igen! Behövde det där att släpa iväg mig fast jag inte var sugen för jag kom på hur roligt och skönt det faktiskt är att träna. Nu vill jag träna mera mera!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0