Inte enligt planerna

Vad hände? Efter en liten stund efter förra inlägget satte sig jag och J i soffan för att se på tvserie. Vi ser ett avsnitt och glider ner i sängliggandes. Mys. Avsnittet tar slut och J säger åt mig att sätta på ett nytt. "Nä" säger jag och vänder mig om och kramar honom. Somnar. Han somnar. Efter ett bra tag (kändes det som) vaknade vi och bestämmer att det blir sängen nästa. Klockan måste vara runt 00 iaf tänkte jag. Tji fick jag! När vi kom upp på övervåningen såg jag på väckarklockorna som båda lyste 22.22. Inte mer? Vi tvättade oss och borstade våra vackra gaddar och somnade. Till klockan var ungefär 10.40. Jag frågar igen: vad hände?

Jag hade planerat att skriva detta inlägg igår kväll, men det får bli nu istället.
Idag ska jag träffa mor och kolla lite i affärer. Vi har ju missat rean totalt i mellandagarna, men kanske hittar vi en svan (något som verkade vara en ful ankunge men visar sig vara en svan) nu ändå. Jag behöver en almenacka för 2009, handkräm, köpa en födelsedagspresent till min farmor som fyller 92 år på tisdag(!) och kolla om jag hittar en svart kappa. Detta är sådant jag behöver investera i. Något annat ska jag hålla mig ifrån att köpa. Även om jag vill ha lite andra saker men måste hålla kvar lönen så länge jag kan... snåla.

Sedan är jag skyldig mor pengar för julklapp jag ännu inte betalat, men vi bestämde att jag ska betala en fika istället så kanske blir det fikat idag jag får betala.

Juste, tänkte ju skriva igår, att det snöade igår!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

haha. ibland är man trötter:P

tack. koden till snöflingorna hitta ja på designadinblogg.se, fast sen la ja in en egen bild:)kram

2009-01-03 @ 16:22:12
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae - En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg!

Vad skönt att somna i tid, har själv lagt mig kl 4 de senaste dagarna och sovit bort halva dagen.. imorgon ska jag upp och jobba - weho! Känns inte bra att man vänt på dygnet.. :(



Ha en trevlig söndag!!

2009-01-04 @ 14:57:59
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0