Orolig sömn

Bra start på veckan? Nej.
Vaknade tre gånger under nattens fjärde timme. Tredje gången gick jag på toa (fast det inte var problemet) och ordnade J så att han kramade om mig. Lyckades somna men drömde en hemsk dröm! Jag hoppas verkligen inte att det är sant. Drömde att min farmor gick bort nu, att hemtjänsten kom dit på förmiddagen och upptäckte att hon somnat in i sängen under natten. De ringde pappa som sa till mamma osv. Det var riktigt riktigt hemskt. Det får inte vara sant.

Så när klockan ringde halv 7 var det nästan en lättnad att inte behöva drömma mer. Trots at jag sovit dåligt och under den fjärde timmen haft ångest över lagboken (börjar redan liksom) var jag uppe som ett skott. Pussade J på munnen först bara, för att visa min kärlek på det sättet. Behövde nog kärlek också...

Klädde på mig, borstade håret och sminkade mig. Har nya koftan på mig och den är ju superskön! Gjort frukost och sitter och tuggar på rostade mackor, inne på nummer 3. Vet inte riktigt vad det ska bli till lunch idag... Dricker oboy, så klart.

Nä känns obehagligt fortfarande efter drömmen, vill höra att det inte är sant- att allt är ok. Någon gång ganska snart efter att mormor dog drömde jag liknande. Då smsade jag mamma och frågade om farmor levde. Hon svarade inte! Låg där jätteorolig och väntade. Ringde till slut upp och frågade och då kunde hon lugna mig, hon hade bara inte sett smset. Farmor lever. Jag hoppas det är så nu också. Jag vill inte få sådana här drömmar! Vad ska de vara bra för?!

Nu ska jag tugga vidare och kolla runt på nätet, är ju nästan klar men ska inte gå förrän 20 över (effektiv man blir ibland) så behöver försöka fokusera på annat än drömmen, och lagboken. Hua. Hann klart med alla kapitel iaf, var klar kl 00.04. Sista var väldigt intressant, hade med familjen att göra.

Ja, ha en bra dag då! Hoppas min blir bra också...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Meningen var att jag också skulle träna, men så blev det ej! Jag jobbade en timme mer än jag hade räknat med och då insåg jag att om jag skulle träna skulle jag bli svimmfärdig i duschen eftersom jag inte hade något mellanmål med mig.. Typiskt! Söndagen blev städa och jobba helt enkelt! =)



Min dator är gulligt seg numera och jag funderar på att kasta ut den genom fönstret! -morr-



Jag tycker det är rätt skoj att döpa om människor i bloggen.. Det gör det lite mer spännande att inte veta vilka alla är, du har ju typ "J" för din pojk och så.. :D



Nej, hemstudier! Ska skriva ett paper inför morgondagen! Kram

2009-01-26 @ 10:14:46
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jenny

Vad kul att du läser till jurist. Var läser du någonstans? :)

2009-01-26 @ 12:32:54
Blogg/hemsida: http://myengla.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0