Dessa måsten alltså

Jadu... vad finns det att säga om idag då? Jag gjorde ju absolut inte allt jag hade planerat att göra igår, men jag är inte förvånad. När man är ledig blir man fruktansvärt lat, iaf jag. Men jag kollade faktiskt efter lite sommarjobb men det har inte riktigt kommit upp ännu, fanns bara några annonser. Får hålla ögon och öron öppna.
Sedan diskade jag lite, men har lite kvar.
Och julen hänger med den också. Tog iaf bort kransen på ytterdörren och släckt ljusstaken. Men måste packa ner alla tomtar och saker. Vill inte, är ju mysigt. Det får jag göra idag istället då.

La mig tidigt igår för att läsa, huvudvärken satt i. J kom hem seeent, han missade bussen och fick vänta en halvtimme på nästa, och sedan missade han tåget och fick vänta på det också. Sedan hade han glömt nycklarna så hans gulliga fästmö fick vira om sig en handduk och gå ner 2 trappor med huvudvärk för att öppna. Han trodde att jag skulle vara jättearg och formade händerna som hjärtan genom fönstret för att mjuka upp mig. Fast jag var inte arg, bara trött.
Han tom ordnade lite vatten till mig att ha brevid sängen. Så fick han berätta i ungefär en kvart om andra träningen på nya klubben och hur roligt det hade varit. Jag ville uppdatera mig. Klockan 23.59 släckte jag lampan.

Vaknade klockan 8 av klockradion. Frågade J om han ville gå upp nu eller sova vidre, han ville sova. Så jag stängde av radion och vi somnade om. Vaknade vid 10-någonting nästa gång för vi fick ett telefeonsamtal på min mobil. Planer gjordes upp. Somnade inte om men låg kvar och var halvt död. Igen ringde mobilen vid 10.30 snåret och det var mor. J gick upp. Han skulle ju till skolan och plugga. Jag tog tag i boken och läste vidare. Nu är den utläst. Den var lite rå, men ganska bekväm att läsa. Man måste inte tänka så mycket (Den ljuva giftkokerskan av Arto Paasilinna). Har två till böcker av honom som jag ska ge mig i kast med härnäst.

Idag ska jag träna också. Får inte smita undan. Nu ska det bli av. Senast 15.00 måste jag sticka. Så, helst innan dess. Ååh vad det ska bli roligt *trött*.

Jag vill ha mer jul, ge mig mer jul, jag vill ha...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ♥ Mamma Jessica [19 år och en dotter på 5 år]

Jag har många många fler bilder =) kanske visar dom sen =)

2009-01-14 @ 13:08:15
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det blir nog ingen tränig idag.. Har en sjuhelvetes huvudvärk och jag är ordinerad att gå hem och vila av klasskamraterna.. Vet duhur mkt ljud det är runt omkring en som man inte stänger av vanligtvis? MASSOR! Jag tror mitt huvud sprängs! GAAH

2009-01-14 @ 14:51:50
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0