Aktivitetsdag med råge

Nog ska vi hinna med en fredagsuppdatering också! Klockan stod ställd på 9 imorse, en timmes sovmorgon tänkte jag, sedan plugga innan det var dags för universitetslivet. Klockan ringde, jag tryckte på snooze och när jag vaknade igen tänkte jag "vilka underbara 5 minuter! De kändes som en hel timme. Så sköönt." Ni fattar känslan? Kollar på kockan. Klockan var 10, alltså hade jag råkat stänga av väckarklockan och somnat om. Tack och lov att jag inte hade något viktigt att gå upp till!

Det blev inget plugg då, duschade och åt frukost sedan for jag iväg. Snackade med Empan i mobilen på vägen dit, sedan dog batteriet i mobilen, mitt i en mening... Kom dit till en introföreläsning, började kurs två idag. Det var helt okej. Sedan en riktig föreläsning i 1 timme 30 minuter. Det var riktigt tråkigt. Hörde senare av de äldre studenterna, faddrarna, att han alltid är så tråkig. Suck...

Sedan var det dags för aktivitetsdagen! Började med allmänbildningsfrågor, tre lag mot varandra så vår grupp mot två andra. Vi vann tyvärr inte.
Sedan var det klädstafett där man 10 personer skulle en i taget klä på sig en kavaj och en skinnhandske (för man ska se proper ut som jurist), ett visitkort=stafettpinnen(för man ska göra bra marknadsföring för sig själv), en lagbok (för den ska alltid vara med och är vår bästa vän så den fick man absolut INTE tappa), en matlåda (för det behövs under dessa år i plugget) och simfötter (för att hålla oss flytande). Vi skulle sedan springa en sträcka på snö och is runt ett träd och tillbaka och klä av sig och ge nästa person sakerna. Jag var en av dessa tio (3e sist). Vi låg under först, med hela en person, men vi VANN!

Sedan var det frågor om drinkar som klubbmästarna (de i baren) hade, och andra frågor kring detta tema. Vi hade några mycket fyndiga gossar i vår grupp som snabbt kom på bra svar.
Sedan var det bara vanliga frågor på ett papper i stil med "vad heter huvudstaden i... Tanzania, Somalia, Sydafrika osv?" (bara afrikanska länder), "Vilken skostorlek har ***?", "Hur många trappsteg är det i trappen i biblioteket?" osv.

Sedan skulle vi skriva en låt/ramsa som måste innehålla följande ord: studiebidrag, facebook, Juridiska föreningen/JF, Pacta sunt servandra (=avtal ska hållas). Gärna dansa till.
Vi skrev denna med melodin från Boten Anna.

Jag känner en student
han har feta feta studielån
hans facebook har JFs som ikon
(eller nåt sådant)
han går in i Reinholdssalen
(där vi var när vi skrev låten)
Pacta sunt servanda hela dagen
pippifågel, pippi, pippi pippifågel, pippi pippi pippifågel...


Denna låt framfördes utomhus vid gångvägen mot tunnelbanan så en del folk fick nog se roliga framträdanden. Vi stod på en kulle typ, och domarna nedanför så vi var tvungna att sjunga högt!

Sedan tror jag det var sista tävlingen som hette Ipod.
10 personer stod på led. En i taget fick de lyssna på en låt i en Ipod och skulle nynna den, så hade vi 30 sek på oss att lista ut titel och sångare/band. Vi klarade 9 av låtarna och var bäst av alla grupper på denna (var ju sist så vi kunde få veta det).

Självklart kunde man smöra till sig plusppoäng, eller få uppförandepoäng och så, så vi var exemplariska motståndare. Applåderade våra motståndare och hejade lite på dem också och var mycket trevliga mot domarna. Fick nog en hel del pluspoäng.

Sedan var det matdags! Två hamburgare fick jag, man kunde välja på en eller två. Jag köpte en cider senare också, kostade 20 kronor bara. Vid alla stationer kunde man även inköpa alkohol.

Klockan 21 kom en ståuppare som var kompis med Björn Gustafsson och han Shan da man, tror jag.. hm. Han var rolig iaf, jag uppskattar iaf dem skämten han drog, de flesta iaf.
Sedan var det vanlig pub.

Imorgon är det plugg, träning, hämta bok och cocktailparty på kvällen. Fullt upp alltså.

Haft en bra start på helgen?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Fy vilken start!! =O



Jag och Nina brukar också ändra texter.. mest på fyllan när vi sjunger karaoke dårå.. =P



Ja, det känns bra att få hoppet tillbaka, jag har ju mina nuvarande tabletter men jag behvöer inte komplettera dem med antidepressiva - GÖTT! =)



Jag har 2,5 år kvar.. -jippie!- =P Hur lång är din utbilning? Kramar

2009-01-31 @ 10:04:08
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Kompis

Låter jättekul!

2009-01-31 @ 11:07:55

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0