En söndag i stan

Igår gick vi ut till jordgubbslandet och åt lite färdiga jordgubbar. Och minsann, jag har fått säsongens första myggbett i Sthlm! Fick några i skärgården, men inte har några mygg besvärat mig hemma förrän nu.
Det var bra med Hamburg, de har inga mygg!

Jag och J funderade ett tag på om vi skulle spela lite tennis på en av tennisbanorna här bredvid. Det var ju perfekt temperatur för det igår. Inte för varmt så man orkar springa efter bollen, och inte för kallt utan perfekt när man blivit lite varm. Men sedan ville inte J, han planerade ju att vara vaken hela natten och ville inte trötta ut sig... Det var ju UFCs (Ultimate Fighting Championship) 100 gala inatt, och Js träningsklubb sponsrade galan (ni vet innan program/galor när de säger "Detta program sponsrades av 'Fludent Pepparmint', 'Astra Zeneca' och 'Chiquita'"?). Så det är ju ett måste att se, även om det börjar sändas klockan 3 på natten svensk tid...

Annars har det väl inte hunnit hända så mycket än idag. Känner för att ge mig ut och gå lite. Det är monligt men borde inte vara så farligt dåligt promenadväder.
Det var väl i princip allt. Over and out.
Tjing tjong, ping pong.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0