Sömntuta

Jag och J har en hel del skillnader (och likheter men nu talar vi skillnader). En av dem är hur vi är på morgonen när väckarklockan ringer.

J drar sig. Han snoozar inte utan låter musiken stå på och långsamt vaknar upp ur medvetslösheten. Sakta men säkert, och minns inte vad man pratat om när man frågar senare på dagen.
Jag däremot vaknar direkt. Ofta på en sekund är jag klarvaken och totalt medveten om allting. Jag hör radions prat och musik, jag hör Js andetag, jag känner värmen från solen genom rullgardinen och ser hur ljuset letar sig in genom dörrspringorna. Jag minns nästintill allt efteråt. Om jag och J talat om något, vilka låtar de spelade på radion, vad de pratat om osv.

Detta är jobbigt, för mig, när vi då ska upp som idag. Klockan var ställd på 8. Klockan ringer 8. Jag vaknar direkt och ligger kvar för att krama J god morgon. Väntar på att han ska bli kontaktbar. Det tar en evighet. Det tar två evigheter. Jag förstår inte varför han var så trött. Vi lade oss vid 2, men han somnade ju långt före mig? (Där är ju en annan skillnad, jag behöver ofta ligga länge innan jag somnar medan han slocknar direkt).

Klockan slår 9 och strax därefter börjar J vakna till liv och gå upp. Hm.
Visst, hade jag försökt väcka honom hade han ju vaknat tidigare, men bättre om han vaknar själv så han inte blir grinig. Dessutom vet jag inte varför vi skulle upp 8, vi ska ju bara äta frukost och sådant... Jag hade gärna ställt den på 9 istället, men men....

Pratade med svärmor nyss i telefon och hon berättade att hon hade badat klockan 7 imorse där ute i skärgården, så badkläder var ett måste för oss att ta med.
Låter härligt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: jayne

ha ha ha ha ha... ja du... olikheter dras till varandra. VARFÖR skulle ni upp en viss tid???

Jag är som dig... svårt att somna men kommer upp direkt... resten av familjen är som J... speciellt yngste sonen... han minns inte att man kallat på honom flera ggr..

HUR ska de klara sig när de flyttar hemifrån.. hm.. jo de får hitta tjejer som oss... ha ha ha ha

Ha en underbar lördag.. nu när ni båda är uppe

2009-07-18 @ 09:49:16
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Jaa du vet sommarvikariat på omsorgen =P

hehe

2009-07-18 @ 14:00:49
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae personligt | Grafisk design & mitt liv

Sv: Sent svar på din kommentar.. men fy sjutton för "är dugravid" kommentaren på festen, alltså, väntar man inte till folk säger det istället för att klampa direkt i klaveret.. men skönt att du fick det sagt till henne iaf.. jag förstår att du vart ledsen :(



Gällande boken: JAG HAR BESTÄLLT DEN NU! Det känns heeeelt galet, jag har formgett omslaget och fixat med inlagan ett tag nu och så får jag vänta några veckor på att den kommer.. hihi men det äre värt! Men det går inte att köpa den ännu utan jag vill se hur den blir först så det blir bra!:)



Gällande ditt inlägg så känns det som att jag skulle kunna ha skrivit det, samma sak här! Jag är pigg direkt och sambon tar riktigt lååång tid på sig.. förstår inte det! Man vaknar ju direkt ;)



kram!

2009-07-18 @ 15:00:34
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Skrivet i slottsdammet av: isabella

Fuskigt att du vaknar och känner dej pigg, för mej är deet oftast att jag vaknar till och när jag väl öppnat ögonen får jag ont i huvudet av ljuset och kan inte somna om hur mycket jag än vill och försöker. Kan inte somna om det är det minsta ljus som stör eller om någon annan är vaken, dock kan jag sova med musik på högsta volym eftersom det stänger ute de som är vakna (man fokuserar på annat är deras enerigi(du vet hur man känner när man vet att det är nån i samma rum som en)). Markus kan sova hur mycket som helst, 12 timmar om han käner fö det. Fusk.

2009-07-18 @ 21:59:31
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hahahaha, jag är som J men när bög-björn bodde här så var han precis som du! -skrattar- =)

2009-07-20 @ 16:56:08
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0