Helgen som var

Vädret är vackert och jag har fått för lite sömn. Var fast besluten att ha läst ut Break Dawn innan jag somnade, och jag lyckades ta mig igenom tegelstenen. Klockan visade på 4.02, fast går 11 minuter före, när jag släckte lampan.
Har kollat lite på nätet om bokserien och kommit fram till att svenska versionen alltid är 50-100 sidor kortare... varför? Glad att jag läste den på originalspråk då, så jag inte missat något.

Vid 10.20 fick jag sms, mobilen en våning ner men jag vaknade av det. Det var kvavt då sovrummet har morgonsol. Kunde inte riktigt somna om men försökte sova lite till. Är det viktigt ringer de. En stund senare ringde mobilen. Jag suckar och slänger mig upp ur sängen. Försöker hitta lite kläder att kyla mig med, och hinner inte svara. Innan jag öppnar mobilen för att se vem som ringt flashar scenario efter scenario förbi. Det värsta, att någon dött. Vem kan ha dött? Ingen får ha dött!
Ingen hade dött.
Det visade sig vara en klasskamrat som bara ville kolla att jag inte missat en grej, och det hade jag inte. Men det var schysst att han kollade iaf, om jag skulle glömt. Klockan var 10.40 när vi la på och att somna om fanns inte längre på kartan. 6 timmar är ju okej iaf. Även om det var 6 timmar dålig sömn pga värmen.

Jag lovade bjuda på bilder så här kommer helgens bilder:


Killarna fick för sig att testa att ha på marinad vi haft på köttet på marshmallowsen och sedan grilla dem. M smakade först och hans reaktion var "don't try this at home". Bilderna visar ett så förvridet ansikte att jag inte vågar publicera dem på internet. J skulle självklart också testa och precis innan togs denna bild, där man kan se hur M ser på med skräckblandad förtjusning:


Vi spelade Upwords, Alfapet där man kan bygga på höjden också. Jag kom tvåa...


Jag somnade nästan när B skulle se om ett ord fanns i ordboken

Nästa moment, när vi spelat klart, blev Kast med liten tutte. Ja det är otroligt vad roligt man kan ha när man är trött...


Fast jag var tröttast av dem alla. Efter detta satte vi oss för att kolla på American Pie -The Wedding, som jag såg för några år sedan. Såg början nu också sedan sussade jag sött i soffan...
Frukostdags:

Behöver jag nämna att vi blev proppmätta?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae personligt | Grafisk design & mitt liv

Sv: Haha ;) Vad jobbigt att bli väckt vid 11 tiden hörredu..



Vad gott med grillat.. och sitta ute i skuggan.. hehe sitter själv och svettas i vardagsrummet, därför jag nämnde det där med skuggan :p



Hoppas du får det trevligt i Tyskland!! Kram

2009-07-02 @ 20:30:26
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Skrivet i slottsdammet av: frida

du har en jätte härlig blogg! ;D

2009-07-02 @ 21:40:47
Blogg/hemsida: http://fws.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Sv: Hoppas att flygresan går bra och att du slipper se något dumt.. ibland så får man välja lite annorlunda när plånboken säger ifrån :)



Önskar dig en trevlig resa och ser fram emot när du kommer tillbaka ;) Kram

2009-07-05 @ 13:39:20
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0