Inte min dag

TRÖTT. Trött som en, jag vet inte vad. Vad är känt för sin trötthet? Kommer inte på något, det står helt still. Jag är iaf trött som något som alla vet vad det är men inte kan benämnas. MIna tankebanor är inte riktigt i form idag.

Började dagen klockan 9 i skolan, frågsestund inför tentan i en timme. Jag förstod svaren på frågorna som ställdes, de flesta innan svaret ens blivit sagt. Det kändes great. Strax efter 10 åkte jag till KTH, gjorde lite extenta innan lunch.
Blev lunch på min favorit Italienska "restaurant" där vid KTH. Jättegott och mättande. Sedan blev det dags att sätta sig med extentor igen. Det var nedslående. Kändes inget vidare. Ajajaj. Finns så många undantag och småsaker att minnas och jag har inte läst i böckerna på ett par veckor, så inget är fräscht i huvudet för tillfället. Det gick väl inte toppen i dag, det kan jag inte påstå. Dagen är inte slut och jag har en del att ta igen. Kom hem rätt nyligen och nu blir det middagspaus. Sedan är det dags igen.

Imorgon blir det tidig morgon och förhoppningsvis en pigg, alert, effektiv och givande dag! Jag vet inte alls hur det kommer gå på torsdag, inte alls. Snälla, håll era tummar för mig- jag behöver visst dem! Men jag ger inte upp, jag ska göra mitt bästa som alltid och hoppas att det går vägen. Kan inte ens tänka mig att blanka, det ska gå!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

Hej. ja det var inte dumt alls i danmark. Vi hade det superskönt. Är du piggare idag? själv har jag varit sjukligt trött de senaste dagarna. Vet inte vad det är med mig. scary. Men hoppas de blir bättre snart. Hur länge har du kvar till sommarlovet? å va händer då, jobba eller läsa nått? :) kram

2009-06-03 @ 07:59:41
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0