Nätliv vs. IRL

För tillfället sitter jag och budar på en ny anfallare i Hattrick. Jag har länge dragit mig för att byta ut min älskade Einar, som jag haft sedan starten 2005-06-16. Han har troget tjänat mig och levererat fast han bara blir äldre och mer sliten. För något år sedan (år enligt spelet dvs) låg hans omdömen nästan på botten men mål gjorde han. Hattrick, efter hattrick. Nu måste jag dock inse faktum. Han gör inte mycket mål längre och han måste lämna plats för en ny spelare. Det är oerhört sogligt då jag faktiskt fäst mig mycket vid Einar. Han är definitivt med favoritspelare.
(Uppdatering, fick släppa budgivningen. Den nya killen var inte värd det).

För att återgå till livet IRL så har jag idag tittat på tvserier, stickat på min sköna halsduk, spelat Othello, läst i en skönlitterär bok, följt med mor på en tur i stan och tittat på handväskor och skor (köpte inget- duktiga jag), tittat på studenter på flak, haft en mycket intressant/rolig hemresa på tåget (jag ser ut som en professor enligt en full man som var överklasspojke och nu är alkis som precis blivit skuldsanerad... ja, resan var mycket intressant som sagt) och firat min svägerskas födelsedag (Grattis Jenny!). Har även kollat resor på Ryanair. Mycket, mycket bra priser nu. Dags att slå till? Passar början på juli för W tro?

J sa idag att han ville att vi skulle åka och titta på kläder. På tjejspråk: shoppa. Jag bara stirrade. Har han någonsin sagt det? Så... imorgon är det troligt att vi far till stan och kollar på kläder. Jag behöver jeans, mitt jeanslager är definitivt inte okej. Måste uppdateras!
Dessutom ska han och svågern fixa nya pass i veckan. Är det för bra för att vara sant?!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE - Bloggen om självkänsla och annat!

Nämen, Hattrick?! Det var längesen men ack så poppis när jag gick i, hm, högstadiet? (Typ 7:an?) Haha minns det så väl, försökte mig på det också men det var inte alls min melodi.. jag hängde mest på lunarstorm och slösurfade.. (Nu känner jag mig nästan lite gammal eftersom typ inga är på lunar längre.. eller så är det alla som är "små" nu?)



Jag har aldrig flygit.. Så nu vet du det :P Vet därför inte vad som är billigt eller vad som är dyrt.. Hoppas det går bra på shoppingen ;)

2009-06-10 @ 07:55:48
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0