Svägerskans student i full färd

Sov lite längre imorse men absolut inte tillräckligt. Jag är otroligt trött. Efter frukosten satte jag och J igång och gjorde det sista med städningen- dammsuga, städa badrummet, fixa det sista i köket. Klockan 13 var min svägerskas utspring idag. Strax efter 12 ringde jag och frågade Js familj när vi skulle åka. Om tolv minuter. Tolv minuter! Vi var ju mitt inne i det sista med städningen. Hade inte duschat, någon av oss, han behövde raka sig, jag sminka mig. Ta fram kläder att ta på sig och fixa håret. Tolv minuter?! Svärfar var förbi ca 20 minuter innan för att låna stolar av oss, han kunde inte nämt det då när han såg oss mitt i städningen?!

Vi släppte allt vi hade för handen och rusade till badrummet. Han rakade sig, jag duschade. Han duschade, jag sminkade mig. På med kläder, fram med hårborste och hårblås (kallt ute ju) men hann knappt få håret fuktigt, det var fortfarande blött. De andra gick före och kom på ett tåg innan. Vi två kom dit prick 13, då hade de inte hunnit springa ut än. De är ju alltid lite sena.
Efter ett bra tag hittade jag svägerskan i folkhavet och ledde henne dit de andra var. Trodde jag ja. De hade flyttat sig till andra änden av skolgården! Varför? Vi två letade som tokar efter familjen och till slut fann vi dem, på helt fel ställe.
Men, vad gör väl det? Massa kramar och klick på kameror. Familjefoton bland annat. Svägerskan sa att det kändes helt overkligt, och visst minns jag känslan. Svåger hade tenta idag och kom lite senare, men han fann oss på skolgården. Sedan var det till för svägerskan att byta om för flakfärden. Hennes jättefina klänning är en specialare, tyget från hennes faster och klänningen sydd av hennes mor. Den liknade faktiskt min studentklänning en del. Himla snygg faktiskt!
Så var det flakfärd och jag är glad att jag inte var på det flaket med  den sprutande ölen i kylan. Men man kan ju inget göra åt vädret tyvärr, eller ölsprutandet.

Nu väntar vi på hennes hemkomst. Jag sitter och gäspar och blinkar mycket med mina trötta ögon. Funderar på att lägga mig på soffan en stund och power-napa. Jag behöver det.
Det blir iaf ingen tank/bartömning för mig ikväll på juristernas. Jag behöver sova, var snart 3 veckor utan helg nu och det är slitsamt. Nu kommer tröttheten och tar ut sin rätt. Jag förstår mig. Nu ska jag minsann njuta av lugnet, efter denna helg (som ju är uppbokad till tusen).
Natti.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: bella

jaaaa bara att säga till på msn, jag har inget för mej denna veckan va jag vet :P bara på lördag nästa vecka!!

2009-06-06 @ 02:05:23
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0