Ett oväntat möte

Kom hem efter lektion och gruppmöte. Då stack jag och J direkt till Vårdcentralen å hans vägnar. Sedan hängde vi på apoteket en stund och beslutade att vi äter pizza till lunch och varma mackor till middag. Vi orkar inte laga något någon av oss.
Utanför pizzerian möter jag R.G. som jag i samma klass som i låg- och mellanstadiet! Jag har inte sett honom sedan dess och om det inte vore för att vi blev kompisar på facebook för två dagar sedan hade jag inte känt igen honom. Vi kramades hej (efter en osäker ska-vi-skaka-hand-eller-kramas tillställning) och uppdaterade oss lite om varandra. Eftersom pizzerian ligger långt från våra barndomsområden (en bit iaf) så frågade jag vad han gjorde där. Han hade varit på Mekonomen och köpt en lampa till sin bil. Där ser man! Himla slump alltså.

Nu ska jag äta pizzan och sedan ska jag maila arbetet till min gruppkompis, men sitter på fel dator så kan ej maila nu. Därefter ska jag skriva vidare på arbetet och skicka in det på nytt till gruppkompisen.

Jag är trött.
Hej svejs.
Empan och jag i lördags, då var jag inte trött.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: [Viktoriae] En blogg om självkänsla & tänkvärda inlägg!

Hejhej!

Hm, jag hoppas det ordnar sig med arbetet.. hade själv lite svårt för grupparbeten i skolan då jag gärna arbetar ensam (men det beror ju också på vilka man är med)



Sv: Flytten var från en villa till en annan, så det var enbart första våningshus.. vilket var skönt, jag var nog den som tog i minst..hehe. Men någon måste samordna också ;)



Ha en fortsatt bra måndag!

2009-03-09 @ 16:59:38
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Johanna

House of wellness - om kost, träning & allt annat hälsosamt ! =) en hälsoblogg helt enkelt! läs den gärna :) mvh Johanna



http://johannaek.blogg.se

2009-03-09 @ 19:19:47
Blogg/hemsida: http://johannaek.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0