Gäsp

Det är onsdag? Jag hänger inte med alltså... Nu blev jag trött. Orkar inte ta min promis till affären och köpa mjölk som tänkt. Nåväl, får klara mig en morgon utan det.
Ikväll blir det våfflor. Våffeldagen, det kan ingen ha missat. Ja, det blir ikväll, senare. Till kvällsfika typ. Till middag blev det rester för J skulle rusa på träning och vi hann inte med. Jag har suttit på studentpalatset med T till 17.30, gått igenom 2-3 gamla tenor tillsammans. Känns... varierande. Vissa saker sitter, vissa tror man sitter men när man kommer till kritan så gör de inte de, och vissa saker har vi aldrig berört så hoppas inte sådana frågor kommer på vår tenta. Imorgon ska jag göra fler. Har typ 6-7 tentor kvar att gå igenom, och några till. Måste läsa rättsfall, och termer. Suck ja... Hård vecka. Undrar hur det gick för E som lovat bort sig på tävling i en annan stad tor-sön och inte kom ur det löftet. Hon skulle alltså vara färdigpluggad idag.
Nåja, det känns halvt bra. För trött för att känna efter. Men lite depp blir man när man inte vet hur man ska svara riktigt.. jaja.
Orkar inte tänka på det. Nu ska jag se slutet på Andromeda Strain som gick på tv i fredags (första delen fredagen före det). Höres...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-03-26 @ 12:12:24
Skrivet i slottsdammet av: ida

Spökplumpen? vad är det? :)

2009-03-26 @ 14:42:21
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

HAHAHAHAHA, jag läste inlägget nu och sen tänkte jag "är det onsdag idag?"..oj oj, jag är nog tröt.. =P



Grymt, ja jag hade äggula! :D Skönt att örat är bättre, själv sitter jag med den där jävla tentan jag ska komplettera från förra kursen.. suck.

2009-03-26 @ 22:54:04
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0