Män som hatar kvinnor ikväll

Tja.. vad har hänt idag då?
Jag sov länge och hårt, hallelujha.
Åt rostade mackor OCH mjölk och flingor till frukost.
Lekte framför datorn.
Skämde ut mig på ett sätt jag absolut inte vill skriva här.
Läst om arvsrätten.
Bestämde att jag och mor ska träna ikväll
och nu senast bokade jag två biobiljetter till Män som hatar kvinnor.

J gav mig nämligen middag och bio ute i födelsedagspresent för två år sedan, detta skulle utnyttjas när jag behövde uppmuntran, eller som han skriver det "en regnig dag". Jag unyttjade endast middagen förut, det var inga bra filmer på bio och vi kunde ändå inte åka iväg vid det tillfället så J sa att vi kunde dela upp presenten på två. Idag ska jag utnytta andra halvan! Bra att ha sådant innestående.

Nå, är det då en regnig dag idag? Tja, det är töväder och grå himmel ute. Inne är det bra, dock så hörde J inte av sig på hela långa dagen igår och han hade inte batteri i mobilen så jag visste var han var heller. Strax efter 22 kom han till slut hem efter att ha varit i skolan och sedan spelat ett töntigt spel vid Rådhuset. Då var jag sur. Blev ju väldigt orolig när jag inte vet var han är och han inte hör av sig och inte går att få tag på. Blir ju rädd att något hade hänt honom. Så igår räknade jag upp massa saker till varför jag var orolig, vad han borde ha gjort osv och slutade med "Imorgon kväll har du inga jävla planer alls ska du veta för då ska du baske mig bjuda mig på bio!". Det ingår också i kortet, att jag får stoppa och ändra och avbryta honom i det han gör/ska göra för att bjuda ut mig. Väldigt bra kort faktiskt. Så även om han hade köpt konsertbiljetter för flera tusen till ikväll hade jag kunna säga att han inte fick gå. Fast det skulle jag inte göra... Men nu blir det bio iaf!

Tillbaka till arvsrätten nu (tycker för övrigt att det är taskigt att man inte kan ärva sina kusiner ifall kusinen inte har några andra släktingar som får ärva...).

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0