Ett stycke lördag.

Har läst några kapitel (rätt korta) i Etik-boken. Jag undviker Processboken, den är så tråkigt skriven... Båda ska vara utlästa innan helgen är slut tyvärr...
Har kollat lite grann på vad jag ska säga under redovisningen. Jag ska ta inledningen med vår frågeställning och presentera vår fiktiva person Kalle. Sedan i mitten ska jag ta och berätta om IPRED och vad det innebär för Kalles fildelning nu med nya lagen. Jag är gruppens expert på den nya lagen. Det är vad jag ska snacka om under redovisningen. Resten får de tre killarna ta och varje grupp ha 8 minuter på sig. Galet lite tid. Vi kan lugnt tala i det dubbla. Men läraren har sagt att hon inte kommer stoppa oss efter 8 minuter, däremot så får vi inte prata på för länge för då hinner vi inte klart alla grupper. Så på måndag tänkte vi låta alla snacka sina delar, och varje stor del får ta MAX 2½minut. Det blir 7½ minut och sedan på det inledning och avslutning. Efter de 8 minutrarna blir det frågestund. Får se om de är vakna nog i klassen att ställa massa frågor. Vårt ämne är det enda som inte berör klientens nystartade företag Bulten, utan hans son (Kalle) som hänger mycket på The Pirate Bay. Vi är lite udda. Klassens svarta får.



Har köpt 4 kexchoklad för 20 kronor denna helg också. Vill inte ta dem innan Melodifestivalen (ska ni se förresten?) så från klockan 18 har jag mumsat på tyskt påskgodis som vi ju fick av W. Gömde medvetet undan några för att de skulle räcka längre men nu är de slut! Var riktigt gott! J har också fått smaka så klart. Fast jag undrar varför de har nyckelpigor till påsk, visst att de kommer fram på våren och så men.. godis-nyckelpigor?
Svärfar ringde och undrade om jag ville ha chevre-ost på förrätten (middag där ikväll). Han syftade på mitt nyårslöfte att jag ska testa nya saker och åter testa gamla saker jag inte tyckt om för att se om jag ändrat åsikt. Jag är öppensinnad! Visst sa jag, ha på chevre du! Blev jätteglad att han kom ihåg det! Hoppas det är gott nu.



Har insett att april-maj är i princip fullbokade. Två resor är bestämda, en till norrland över påsk och en till Gotland för dop över Kristi Himmelsfärd. Jag är ruskigt sugen på en tur till Tyskland i maj också, om det kan tänkas passa W?
J ska kanske på SM någonstans i landet i maj också.
Dock har jag tackat nej till Finlands-kryssning i maj, det blir för mycket bara. Men annars känns det sjukt kul med resorna! Så fyller jag ju år direkt efter påsk också, hm...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Norrland over pask, blir det Jamtland da ??

Jag har det bra har i Syrien, det ar varmt och skont, och nej da jag ska inte glomma svenskan.

Haha.



Nja vi gar runt pa dagarna och kollar pa klader och skor och sant, aker runt och tittar pa olika stallen, roker vattenpipa och ater mat, haha.

Halsar pa lite slakt och bara tar det lugnt.

Det ar ca 20-25 grader varmt pa dagen, sa det ar skont.



Ha det bra \ Emma.

2009-03-14 @ 21:41:32

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0