Helgen

La upp bilder på facebook från gårdagen. Inte alla så klart, men de bästa 49 stycken. Så kan alla som var där, eller som inte var där njuta av dem. Det var faktiskt hejdundrande roligt igår. Förutom mina juristklasskompisar hade jag med mig mina tre vänner från gymnasiet. Iaf, mina tre tjejkompisar. Sa, har jag ju känt längre än så men vi gick ändå i parallellklass även i gymnasiet, J och Empan. J har jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Empan och jag har inte setts sedan mellandagarna! Skandal. Så blir det när båda har mycket. Att det blev gymnasiekompisarna som hängde med till universitetet var egentligen bara en slump. Sa hade spanat in mina bilder från tidigare fester och tyckte det såg väldigt roligt ut och ville komma på någon. Eftersom man då kunde boka biljetter för icke-jurister till denna efterfest slog vi till och hon bokade en. Snart frågade J om hon också fick komma- självklart! Så bokade hon också biljett. Empan ringde och undrade om vi kunde ses en dag då jag inte kunde. Men hon kanske också ville med på eftersläppet, blir ju extra kul då hon också känner Sa och J. Det var hon jättegärna med på och biljett bokades. Empan hade inte träffat Sa och J på evigheters evigheter så det är roligt när det blir en liten re-union.


J, Sa & Empan

Helt ärligt tror jag att mina snygga vänner hade kunnat få napp på bra många killar var, om de hade velat...

Jag fick sjukt mycket positiva kommentarer om min utklädnad, från alla möjliga håll. Roligt att höra!


Bäst av allt var ju att jag inte lagt en spänn på utklädnaden. Varenda sak jag hade på mig fanns redan hemma. Hatten lånade jag av svärmor, resten har jag haft sedan länge. Den som spar-han har.

Festen stängde klockan 03 och jag visste att tåget går runt kvart över. Försökte snabba på J och Sa så vi skulle hinna dit (tar 2 minuter att gå-grovt överskattat). Vi kom fram 2 minuter för sent. 28 minuter till nästa tåg, dvs kvart i 4. Snark. Jag var lite grinig då.
Dessutom verkar jag ha gjort ett rejält partyintryck på mina klasskompisar som absolut skulle ha med mig på efterfest. Nej, nej, sa jag, jag vill hem. Men de kan inte ta ett nej. När de väl lämnade oss och drog vidare var det sms och telefonsamtal som gällde. De slog vad om 1500 kronor på om jag skulle komma med eller inte. Hade jag åkt dit hade jag fått 1000 kronor av han som slagit vad och sagt att jag skulle komma. Tyvärr blev han av med 1500 spänn, för jag tänkte inte komma, jag ville hem.
Fast 1000 kronor hade jag gärna tagit...


Hem kom jag, helskinnad. Min J mötte mig vid tunnelbanan. Stackarn som satt uppe hela natten och väntade på mig. Jo, både ja och nej. Han satt uppe och väntade på mig, men eftersom det blev så sent bestämde han sig för att se på livetv från ett annat land, UFC (kampsport). Så han la sig faktiskt inte förrän 7 på morgon. Värsta partyanimals vi är.

Idag har vi ätit pannkakor till frukost, jag har tränat. Ätit middag borta och pluggat. När jag pluggade bestämde jag mig för att dra ut internetsladden. Innan dess laddade jag ju upp bilder från festen på facebook. Nu när jag kollade min mail hade jag över 40 mail från facebook med personer som har taggat bilder, kommenterat osv. *ler*

Nej nu ska jag ta det lugnt. TIdig morgon imorgon- rättegångsspel!


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0