Tentapluggis

Pluggat 11-någonting till 21 idag. Då stängde biblioteket, hade gärna suttit någon timme till var verkligen på g!
Har ingen som helst panik för måndagens tenta. Kan jag allt tro? Nix! Men vadå. Man har ju facit där. NÅGONSTANS i denna flertusensidiga lagbok finns ju svaret. Ska bara hitta det också.

Imorgon vet jag inte när jag pallrar mig bort, men kommer sitta ett tag imorgon iaf. Någon helg blir det inte tal om. Funderar på att sitta till 22.30 då det stänger på ett visst ställe. Då hinner man med mycket om man bara är pigg.
Fick veta vilket ämne jag fick i nästa kurs. Man ska skriva ett PM om ett utvalt ämne, de ger en det. Jag fick Upphovsrätt på Internet. Woho. Vem hade precis projektarbete om Upphovsrätt med fildelningsperspektiv? Moi! Okej, inte fildelning denna gång, utan spridning av musikfiler och länkning. Men ändå samma lag, som jag nu känner till en del. Expert på upphovsrätt finnes här, kan man ju med befogenhet säga. De andra lagarna blir det dock lite tunt med... Nåja, icke valbart denna gång iaf.

Lite avis på W som ska till Portugal imorgon. Lite förvånad att AS redan hoppat av plugget och nu befinner sig i Florida. E som rest bort på tävling i Vinslöv. P som kom hem från Oslo idag....
Jag vill också resa.

Frågade J för någon dag sedan "vill du åka utomlands i sommar?", han svarade "ja". Jag fick en chock! Han har varje gång hittills denna vinter sagt "vi får se. Kanske. Om vi har råd."
Som om jag inte skulle skippa utlandssemester om vi inte 1. hade råd, 2. hade tid.
Suck, karlar.
Iaf. Det kanske blir av i år då. Vi siktade på vartannat, men förra året hanns det inte med och vi hittade ingen bra resa. Så har inte varit utanför norden sedan 2006. Nåja. Vart ska man resa någonstans då... Vi har en del på semesterkassan nu, så lite valmöjligheter har vi :-)

Vi på Finlandskryssning. Känns lite som Titanic tycker jag...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Vilken härlig bild! ...det viktiga är väl inte att kunna allt utan veta hur man lätt hittar det?



Kramar

2009-03-27 @ 08:10:50
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hoppas du fått koll på lite mer idag!

2009-03-27 @ 13:17:18
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: [ Viktoriae ] - En blogg om självkänsla & mycket mer...

Det ser lite ut som titanic ;)

2009-03-28 @ 13:48:25
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0