Ibland blir man gälän (galen)

Träffade de tre grabbarna för att knyta ihop projektet. 3 sidor skulle vis kriva var, enligt förslag av en av dem. Jag hade skrivit nästan 3 sidor, bra nära iaf. En annan av dem hade skrivit 1½-2 sidor. Den tredje hade sparat sitt på USB-minne, men där fanns det inte och han hade ingen annan kopia på den. Den fjärdes dator krashade igår kväll.
Låter det bra?
Suck.

Den andra och tredje satte sig och skrev ihop resten på den andres och det nya för den tredje. Deras delar går nära varandra så de behöver arbeta en del i hop för att inte det ska upprepas för mycket. Den fjärde kom sent pga läkarbesök och han började skriva om tekniken som används på pirate bay. Han får ju antagligen skriva allt från början.

Jag satte mig och klistrade in allting efter överenskommen ordning. Skapade provisoriska rubriker, skrev dit vår uppgift, syfte, problemlösning, metod och material. Gjorde i ordning källförteckningen så de andra bara kan skriva dit sina källor på rätt underrubrik. Skapade en framsida som ska snyggas till. Gjorde den innehållsförteckning som word har med i sitt program. Klockan blev 11.40. Vi tog lunch. Efter lunchen satte de sig igen med sina delar. Den fjärde skulle börja skriva om sitt på Pirate Bay tror jag. De andra två skulle fortsätta skriva sitt. Vad kan jag göra? Frågade dem om det fanns något jag kunde göra och de kom inte på något. De var ju efter i sina delar och det skulle nog inte finnas något för mig att göra förrän imorgon. Då ska vi ses kl 12 och deras delar ska vara klara. Då ska vi samordna delarna så de börjar/slutar på ett bra sätt, skriva sammanfattning osv. Börja med det muntliga och den korta skriftliga delen.
Jag drog därifrån, blev en tidig dag.

Två av killarna i min projektgrupp,
strax före stängning i lördags.


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0