Effektiv och ineffektiv på en och samma gång

Idag är det fredag. Gick upp vid 8 som vanligt och lagade havregrynsgröt till frukost. Behöver köpa mer havregryn nu.
Så satte jag mig med arvsboken för att läsa. Men kunde inte släppa samtalet som jag och M hade igår. När J stack så försökte jag plugga lite till, men det gick inte. Tankarna vandrade iväg, attans. Så jag plockade in våra rena kläder i garderoben, vikta och fina. Sedan fyllde jag tvättkorkarna med smutstvätt av alla dess valörer. Sorterade i färgskala: två korgar med vit smuts, två med svart och en med röd. Proppfulla. Fick ta till en påse också för att få undan allt. Ställde korgarna i all sin glans där de ska stå och kände nöjt golvet under fötterna igen. Men barfota ska man inte vara, har ju inte hunnit dammsuga än. J vet inget, så ska bli spännande att se om han märker skillnaden. Jag menar, drygt 5 korgar med kläder utspridda över lägenheten (skäms för att skriva detta men) måste han ju märka magiskt har försvunnit?! Annars blir jag ledsen i ögat. Det hela tog runt timmen för övrigt, helt okej.

Efter detta lånade jag solglasögon av M och tänkte plugga på balkongen, men nej, då hade jag och M för mycket att prata om så det blev inget plugg då heller. För 20 minuter sedan bröt vi upp för han skulle till stan. Äntligen plugga tänkte jag. Men magen klagade. Det har ju inte blivit någon lunch idag. Hm.

Mamma skulle till morfar efter jobbet, då kanske jag ska hälsa på pappa? Ringer honom och frågar om vi kan käka hamburgare ikväll om jag kommer över. Han tycker det låter bra, om jag köper dem på vägen. Isf blir det "pappa betalar", jag erbjöd mig att betala min egen men han ville betala, och jag är ju inte dum och insisterar heller. Så nu ska jag ta min arvsrättsbok, åka till vby och handla hamburgare och åka till pappa. Dä bli väl myysit?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: jayne

OJ... ja du.. vissa dagar är det svårt att hitta studieron och motivationen... hoppas du fick pluggat ngt!!!

Jag har haft en såndär dag på jobb... Kollegan blev sjuk och fick gå hem... så vi var två vuxna på 17 barn... Men på eftermiddagen skulle vi ha utbildning, vilket jag glömt... härligt och skönt slut på en stressig fredag.

NU myser jag... fredagskväll...ahhhhh

Hoppas du också unnar dig att njuta

2009-05-15 @ 19:54:21
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0