En söndag är icke en vilodag

Jaha. Gick upp tidigt. Min goda vana att vakna mellan 7.30-8.30 håller i sig. Oerhört bra. Gick upp och pluggade. Förutom lite matpauser så pluggade jag till hm... ja mitt på eftermiddagen iaf. Sedan for jag och mötte upp mor och vi tränade kondition på gymmet. Tredje gången denna vecka. En annan god vana! Vi kände oss grymt nöjda med våra insatser idag!

VI missade även regnet som kom på besök, så när vi kom ut ur gymmet var det blött men solen sken mest. Turligt. Vi skildes åt efter en stund och jag åkte hem. När jag kom hem var jag fortfarande röd om kinderna och på näsan, men iaf inte illröd i hela ansiktet längre. J kramade mig hej men släppte fort. Jag luktade tydligen för mycket svett. Han drog med mig till duschen. Sedan fick vi en liten paus där jag satte mig vid datorn och strax efter 17 blev vi kallade på middag hos Js familj. Hans morbror med familj kom på besök också. Det var kyckling och någon sådan där nymodighet till (dvs typ bulgur eller något). Efterrätt var det rabarberpaj.

Js syskon när vi ska åka hem från skärgården förra midsommar.

Sedan beslutade jag och J oss för att vara lite jävliga. Småsyskon ska inte ha det för lätt vet ni. Hans snart 19 åriga lillasyster skulle iväg på sin karateträning. Hon var lite sen och skulle ta moppen dit. J låtsades släppa ut luft ur däcken, vilket hon gick på. Jag snodde moppenyckeln. Hon fick snart nyckeln tillbaka. Dock stog hon länge och fifflade med garagedörren innan hon fick upp låset, allt mer stressad. Dock lättad över att J inte släppte ut luften ur däcken. Vi gick upp till oss. Jag slängde en blick ut på uppfarten och ser en bil stå parkerad så det omöjligt kan passera någon moped där. Jag och J ställer oss och ser på när systern startar moppen kör fram och tvärnitar. Hon ser riktigt olycklig ut, tittar på klockan, stänger av moppen och går runt bilen, men nej, hon kommer inte förbi. J går ut, tar moppen och kör runt på gräsmattan. Systern blev tacksam för hjälpen och kom iväg till träningen, kanske något sen... Måste ju retas med småsyskon vet ni, det vet jag iaf som är yngst av fyra...

Nu ska jag läsa lite mer sedan blir det väl slappa framför tvn som gäller.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Ja jag har pratat med han, dom är på hotell nu

och det är fortfarande oroligt.

tyvärr.



jaa jag undrar det oxå det är så hemskt =(

2009-05-10 @ 20:01:25
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: isabella

samma här, fast kommer nog vara mycket på landet (västkusten) men skulle va så kuuuuul

2009-05-10 @ 22:52:15
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: Vad härligt att det går bra med träningen, ska träna idag också.. måste börja ta tag i detta, betalar trots allt varje månad!



Tack för dina tankar kring mina idéer! Får se hur jag gör!:)



Idag gick jag upp 07.30, är stolt faktiskt ;) Men att gå upp så tidigt en söndag? Oj, det hade jag nog aldrig orkat, hehe

2009-05-11 @ 12:11:08
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

vi har inte tröttnast på varann på 8 år så tvivlar på det :P

2009-05-11 @ 14:27:16

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0