En trött dag

Mötte upp L och M imorse, redan strax efter 9 på sub. Var jättetrött i går kväll men sov dåligt ändå som jag skrev imorse. Nu är jag ruskigt trött. Snart blir det sängen (relativt nybäddad så det är ljuuuvligt).

Förberedde muntan med L och M och sedan tog vi lunch. Satt ensam på lunchen, och satt väl synligt där många passerar. FEM personer tittade på mig utan att se mig på en halvtimme. Totalignorerad kände jag mig. Hallå här är jag!
Efter lunchen skulle vi tentaplugga individuellt men sockret föll och nattens dåliga sömn gjorde sig påmind. Satt med boken i handen och sov mer än jag läste. Kom väl 4 sidor på en timme. Pojkarna hade också halvt somnat. Sedan forstatte jag och pojkarna med muntaförberedelsen och köpte ex-tentor för 70 kronor. Därefter var det dags för muntan. Gick väl okej. Informationen har varit så dålig så var inte alls så som vi trodde det skulle vara men, ja.. funkar väl ändå, typ.

Åkte hem. Hjälpte J att laga lasagne, vi gjorde två formar på en gång. Lika bra det. Såg på House och åt middag (tar lite tid att göra mycket mat). Nu har precis nyheterna varit.

Skulle börjat göra ex-tentor med T imorgon men jag sa att jag behövde tiden till annat, vilket är sant så klart, och vi tar det på söndag istället.
På söndag kväll ska jag på Shakespeares Trettondagsafton förresten, det ni. Empan uppträder och tror hon ahr en av huvudrollerna, är inte så noga insatt. Klart man måste gå och kolla! Hon kan ju bli något stor en dag och har lovat att bjuda mig på galafester! Okej, jag utnyttjar henne inte, hon är en god vän. Hon får jobba med vad hon vill för mig (nästan).

Jag är glad att denna vecka har endast 3 dagar, även om nu det blir en del plugg även under långhelgen. Studenter är väl aldrig lediga? Men efter tentorna är det sommar! Det är min tröst.
Bild på min nya frisyr kommer senast efter långhelgen, kanske tidigare.
Nu blir det jag och sängen, vi hörs!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Värst vad du verkar ha kommit långt i tentaplugget om du redan är framme vid att börja göra ex-tentor.

Hur känns det? Kan du det mesta nu?

Och hur var muntan? Enklare eller svårare än väntat?



Jag vill se frisyren nu! :) Blev säkert jättebra.

2009-05-19 @ 23:05:49
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Jag läste i princip ingenting på resan men det var det värt. Nu har jag snart kommit igenom halva anställningsförhållandet och det är det jag har kvar... ja förutom alla olika rättsfall som jag knappt läst alla. Men jag har hunnit renskriva en hel del på datorn. Så tills nästa vecka tänkte jag vara klar med läsningen och förhoppningsvis renskrivningen också så jag bara kan sitta och träna in det. I så fall är jag ute i mycket mer god tid än inför JIKEN. Det vore skönt.



Vad bra att muntan var lätt, jag har fått för mig att den skulle vara ganska avslappnad så om man bara läst på så ska det inte vara några problem.

Vad fick du för resultat på den? Fick man veta det på en gång?



Just ja, pratade med Thomas om att man borde växla och skicka över PM-arbetena till varandra eftersom de är kursfordran. Kanske vore en idé.



2009-05-20 @ 11:07:22
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Äsch då, vi skickar de till varandra. Perfekt att få 2 sidor sammanfattat om det ämnet så kan man det sen och så slipper man gå på massa PM-seminarier. Jag hade nämligen bara tänkt gå på mina egna två. Fast du som har varit på en och vet, hur mycket får man ut av att gå på dem? Ska man kanske satsa på att gå dit?



Nej jag antecknar inte när jag läser men jag har strukit under allt viktigt med blyerts och tanken är att jag ska skriva in allt jag strukit under till datorn och sammanställa med de andra anteckningar... och sen skriva ut det och plugga enbart på det så skippar jag helt böckerna när jag pluggar sen.



Förhoppningsvis håller planen. Men idag har jag haft dålig disciplin igen med nästan 3 timmars paus nu. Men jag är på 150 i anställningsförhållandet så 150 sidor till så är jag klar med böckerna i alla fall. Det klarar jag imorgon.



du, hade inte du msn istället? :)

2009-05-20 @ 14:54:12
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0