Ni talar bra latin

Vänd på rubriken och läs det bakifrån.
En liten detalj av onödigt vetande som min föreläsare igår nämnde för oss, tillsammans med andra små detaljer med onödigt vetande. Inte mig emot, jag älskar onödigt vetande. Berätta gärna hur mycket mat torsken äter om året, jag vill veta!

Det blev alldeles för sent inatt. Jag lyckades hamna i sängen klockan 23.55. Eftersom J snart skulle lägga sig så tänkte jag läsa till dess, han kommer ju ändå öppna dörrar och så så jag inte kan somna...
Så jag läste, kapitel på kapitel. Ingen J. 00.45 gick jag ner och frågade vad han egentligen ansåg att "snart" betydde. "Ooj, jag kommer nu, ska bara..."
Jag läste lite till och snart (snart enligt mitt tycke) kom han och la sig.

Vi vaknade båda innan klockan ringde, J gick upp jag låg och drog mig. Strax före klockan ringde, 7.40, gick jag upp. Det allra första jag gjorde var att vika kläder, handdukar och örngott och lägga på rätt ställe i garderoberna.
Efter ett stycke toabesök och en påklädning till normala kläder gick jag ner. Det första jag gjorde var att diska undan kastruller, stekpannan och de husgeråd vi använt under gårdagens middagslagning.

Tänkte på Maddo som ska försöka skippa bröd nu. Min kost består mycket av bröd. Istället satte jag en nydiskad kastull på spisen och lagade havregrynsgröt. Jag åt gröten, borstade såväl hår som tänder, packade träningskläder, bytte handväska och satte på mig ytterkläder. Allt detta på 50 minuter. På samma tid som jag brukar förbruka.
Jag var något mer effektiv denna morgon?!

Iväg till sub (bibblan) och plugga. Läste drygt 40 sidor på ca 2 timmar och 45 minuter. Köpte två bananer och en apelsin till lunch. Var inte sugen på färdigmat, salladerna är svindyra och mackor skulle jag undvika...
Sedan lektion i 2½ timme.

Därefter vid 16.00 åkte jag därifrån, mötte mor och vi gick och tränade. Var något för länge sedan nu. Jag borde ha tränat förra veckan iaf, då var jag varken sjuk eller haft för mycket att göra... Märktes att jag var lite ur form. Körde crosstrainer i 30 minuter på samma motstånd osv som vanligt men blev trött fortare, mer svettig än förut, hjärtat jobbade hårdare med mycket högre puls än senast och jag hann bara 4.16 km på den tiden mot drygt 5 km på samma tid normaltvis.
Vi tänkte träna på torsdag igen. Nu jeklar ska vi komma igång igen.

Om 13 minuter är middagen klar. Fiskgratäng.
Ja, just det., FISKgratäng.
Hoppas det blir gott.
Nyårslöftet har gjort sig påmint...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: jayne

är du vattuman?????

Min yngste son är det och han har de mest knasiga frågorna ibland...... hi hi hi hi

2009-05-05 @ 20:19:56
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

"Ni talar bra latin" är ett palindrom - ett ord som kan läsas åt båda hållen.

Onödig kunskap.



Visste du också att person skrattar i genomsnitt 13 ggr per dag så vi tycks vara rätt så glada ändå!

2009-05-05 @ 20:24:49
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Isabella

ja jag tycker alla blev rätt bra ;P och rätt lika ;p

2009-05-05 @ 21:13:17
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Jaha haha ops =)

Ja vet jobbigt..

Jaa det är mkt man inte vet.. sjukt egentligen

2009-05-05 @ 22:04:39
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag älskar också onödig info! Och hade inte ovanstående person sagt vad det hette när man kan vända på orden så hade jag gett dig den infon.. Morr. =P



Vad duktig du är! Det handlar nog om inställning, idag gav du dig fan på att lyckas och det gjorde du! =) När jag kom hem idag blev det lite torkad frukt och nötter. Nu är det dags för sängen. Hoppas du får en bra dag och att du sover lite inatt! ;) Kramar

2009-05-05 @ 22:44:43
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0