Gomspaltsoperation närmar sig

Nu är det inte långt kvar. Idag är det tisdag. På torsdag är det inskrivning och på onsdagen nästa vecka är det operation. Sitter och äter lunch för tillfället. Slog på stort och gjorde pannbiffar och hela kalaset. Sitter och snörvlar och snyter mig. Gräddsås och lingonsylt, ja tom saltgurkans vätska och mjölken jag dricker till, har en alltför bra förmåga att leta sig upp i näsan och rinna ut den vägen. Har precis ätit upp och problemen börjar ungefär halvvägs in i måltiden. Det kommer rinna på ett tag nu. Vanligen upphör det 10-30 minuter efter att jag ätit upp.

Kan inte förstå att jag om 8 dagar inte kommer ha den här sortens problem längre. Det här är mitt liv. Det är vardag för mig. Snörvel och snyt. Människor som aktar sig lite extra för mig för de tror att jag är sjuk. Det är vardag.

Så i övermorgon ska jag på inskrivning. Träffa kirurgen, en sjuksköterska och troligen narkosläkaren. Det var nog 10 år sedan sist och jag är minst sagt ringrostig.
Detta är min chans att fråga om operationen och det som väntar. Hur lång är den? Jag har faktiskt ingen koll. Hade ett flertal frågor för några veckor sedan men nu när jag tänkt skriva ner dem verkar de ha skytt elden. Nå, om ni kommer på någonting som jag kan fråga så skriv gärna ner det som en kommentar. Vore grannt att komma på alla frågor när jag lämnat sjukhuset...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: anita

Hej

de kommer bli så bra tänker på dig

Kram GUDMOR/MOSTER ANITA

2009-11-03 @ 15:02:37
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Ja absolut =)

Jo men de är ju så, om ja kan mkt om musik hjälper det mig inte i matte haha men men man får lära sig matte också då ;)

Men de va bara lite hur jag tänkte..

Okej ska kika in =)

2009-11-03 @ 15:35:38
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

oj va skönt att det är dags för operationen snart. håller tummarna för att allt går bra. har ingen aning om vad du ska fråga. så hoppas du får tips på annat håll :)

2009-11-03 @ 15:57:16
Blogg/hemsida: http://idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0