Nudlar så långt ögat kan nå

Jag åt nudlar i veckan till lunch. Vi hade fyra nudelpaket hemma. Tre av dem hade bäst före-datum för länge sedan, den fjärde precis den dagen. Det var riktigt länge sedan vi åt nudlar och jag kom att tänka på förra hösten då vår kost till största delen bestod av just det. Det var nudlar med tillhörande kryddpåse, det var nudlar med kycklingbitar, det var nudlar, det var nudlar, det var nudlar.
Billigt och bra.
Det är nästan som natt och dag när jag jämför dessa höstar. Denna vecka har vi ätit fläskfilé med hemgjord svampsås och ris, kyckling med hemgjord marinad och hemgjord jordnötssås och ris och... man glömmer så lätt men vi äter ordentlig mat iaf. Vi fyller magen med nyttigare saker, vi äter tom sallad (inte just nu då jag har lite problem med tex gurka). Inga nudlar så långt ögat kan nå.
Anledningen till att jag åt nudlar var för att det var det enda som passade att äta till lunch av det vi hade hemma. Och eftersom antibiotikan ska tas i samband med mat var jag tvungen att äta någonting. Så det fick bli nudlar.

Jag kom bara att tänka på det...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: sandra

äter du svampsås? :P

2009-11-28 @ 10:49:35
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae.blogg.se - En blogg om självkänsla, tankar och tips!

Vad skönt att ni inte äter nudlar nu.. eller till lika stor del. Det kan inte vara så nyttigt.. men billigt, ja visst. Sen tror jag att man lär sig mer för varje dag, vi har andra matvanor här är förra året. (Då var det köpta makaroner och köttbullar hela tiden) Okej. Jag gör inte egen pasta men har inte heller ätit klara köttbullar på huuur länge som helst. Vilket känns skönt =)



allt väl annars denna helg? Kram

2009-11-29 @ 13:09:26
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Vilken rolig och trevlig utveckling! =)

2009-11-29 @ 17:17:51

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0