Skolsnack

Ber om ursäkt för de långa inläggen men det blir så när det gått så många dagar emellan...

För att skriva om något annat så är helgen till stor det ägnad åt att skriva ett PM (pro memoria). Mitt går ut på att läsa ett rättsfall och bena ut vem som tycker vad av parterna och vad domstolen slutligen säger. Typ. Har läst igenom det en gång nu men känner att jag behöver läsa om det innan jag har tillräcklig koll för att skriva om det. Det är ju tyvärr inte som i romaner och noveller där det rätt tydligt framgår vem som säger/tänker vad. Och det är väl därför man får en uppgift i att bena ut just det. Det är inte riktigt solklart. Fast det ska nog gå.
PMet ska vara inlämnat på onsdag så vore skönt om det var färdigt imorgon så kan jag läsa igenom det på tisdag när jag fått en liten andningspaus och ändra om något känns konstigt då.

Förutom PM-skrivande så ska jag försöka läsa lite mer i boken. Ja ni läste rätt. Boken. Endast ett stycke bok på denna fyra veckorskurs. En bok á 400 sidor. Jag har läst sisådär en tiondel. Sedan har vi en bok med lagtext att tillgå, och ett häfte med rättsfall som jag tyvärr inte hunnit köpa. Den fanns inte i bokhandeln när jag köpte litteraturen och enda gången jag var på universitetet var ju igår och jag tror bokhandeln stängde 15 och jag slutade 15. Innan lektionen visste jag inte om den så kunde inte köpa den då heller. Det blir måndagens inköp i alla fall.

J var på förmiddagsträning idag och kom hem för att snabbt duscha och stack sedan till sin skola för grupparbete. När han kommer hem blir det handling. Kvällens mat blir troligen pasta och currysås med kyckling. Är lite sugen på att baka kärleksmums men då tar jag ju onödig tid från studierna... Har ju redan missat 3-4 dagar pga operationen.

Dagens glädjebesked är att jag i natt klarade mig utan smärtstillande. Vaknade till men kunde somna om. Känns underbart. Hoppas jag kan lägga tabletterna på hyllan nu (talesätt, självklart ska man lämna överblivna tabletter till apoteket för hantering...).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE.BLOGG.SE - En blogg om självkänsla, tankar och tips!

Vad skönt att du slapp värtktabletter under natten.. hoppas det går bra med PM:et och att läsa.. kram

2009-11-21 @ 15:02:08
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Haha, du skrev faktistkt till mig att du skulle skriva ett pm ;)



Lunchen är inskriven nu! =) Passade på att svara på kommentarer samtidigt som jag åt. hihi. Glömde min frukt efter passet så jag fick åka hem och äta direkt! Gissa om jag var hungrig! :P



Kramar

2009-11-21 @ 15:05:50
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Tack för dina idéer!! =)



haha, jag älskar stark mat! :) Jag gillar "biege mat" också.. :D :P



Nu är det bråttom till kalas! Kramar

2009-11-21 @ 16:02:10
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0