Dan före dan

Kan inte fatta att imorgon är det dagen D. Som jag har längtat. Nästan som ett barn på julafton. Ska verkligen bli så skönt att ha detta bakom sig. Har gjort den näst sista ex-tentan och det började riktigt riktigt bra. Den femte och sista frågan däremot gick åt helskotta (kan bero på hunger, trötthet och irritation att behöva upprepa massa saker i varje tenta) och drog ner snittbetyget. Men vad är det de brukar säga? Om generalrepetitionen går dåligt går premiären bra?

Nu har jag lunchrast och därefter är det den sista tentan och sedan är det slut! Då finns det inte mycket mer att göra. Ikväll är det match och jag följer vår gamla mentors råd från förra terminen att göra något helt annat kvällen innan tenta. Jag brukar ta ledig kvällen innan faktiskt och det går ju bra ändå dagen efter.


Annars så har jag och J satt sluttid på dieten: lördag vid middag. Middagen innehåller alltså bra mycket mer kolhydrater än vi ätit på länge. På lördag kväll har dieten pågått i 20 dagar. Nästan 3 veckor med andra ord. Det har gått bra, gett resultat och vi mår bra. Men det ska bli så gott att få äta vissa saker igen. Vi pratar om det ibland. Jag har tröttnat på youghurten på morgonen och J förstår inte varför. Jag kan äta samma (okej, likadan) smörgås varje morgon i åratal utan att tröttna men tröttnade på youghurt efter två veckor? Japp.
Så frukostmacka, yummie!
Vi är sugna på pizza också. Så det blir nog middag på lördag. Efterrätt blir glass med likör, som J har gått och drömt om i ett par dagar nu. Och jag köper nog hem lite choklad och får se hur det smakar efter över 3 veckor utan. Och läsk, coca cola. Har inte varit utan läsk så här länge på.. länge. Otroligt.

Men eftersom vi faktiskt äter mindre portioner nu än vanligt så får vi akta oss så vi inte köper för mycket! Och att vi inte chockar magarna för mycket. Stackarna har ju vant sig vid dieten nu och så kommer vi och slänger i oss massa kolhydrater bara så där. Vi kommer dock i fortsättningen ta lärdom av dessa tre veckor och äta mindre ris/potatis/pasta till maten, mer sallad och frukt, ta mindre portioner och lägga undan till matlådor först och sedan ta mat själv osv...

Nej, lunchrast var det ja. Då måste man ju äta lunch också! På återhörande.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Vad skönt att det snart är över med både tenta och diet! Jag håller alla tummar jag kan och jag kan ju säga att det ser ut som om jag kommer komma tvåa i utmaningen. :) Jag är ritkigt stolt över mig själv och ska unna mig en helt ledig helg fri från träning. Känns bra :)



Hahaha, på tal om hur du granskar bloggar (som du skrev: liknande mig) så måste du ha dissat min blogg från början för jag minns att du bara svarade till en början.:P



2009-10-14 @ 14:03:24
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0