Fredag och lördag

Igår var det en ledig dag. Jag började dagen med att städa undan lite grann. Ville egentligen göra mer men det blev inte av eftersom jag sedan mötte upp Sa och sprang i affärer. Jag åt matlåda och frukt på McDonald, vilket det kändes som att man inte fick... Nåja, jag åt det iaf. Sedan åkte vi hem till Sa en stund och jag fortsatte vidare till mor och far. Var där en stund och snackade mest med fadern i huset. Åt blodpudding och åkte hem. Träffade J i en timme ungefär innan vi stack åt varsitt håll. Han till träning och jag för att möta Empan. Vi gick på bio och såg Flickan som lekte med elden. Innan bion träffade vi på Sa och hennes pojkvän F, som jag tidigare inte träffat. De skulle se Bröllopsfotografen.

Flickan som lekte med elden var en sevärd film. Tråkiga med att ha läst böckerna först är ju att man kommer på vad som händer innan filmen hinner dit. Men men, den var bra.
Tidningen Millenium såg jag med nya ögon. En del av tentan i torsdags var tryckfrihetsrätt, vilket gjorde att jag automatiskt började analysera vad som gäller. De diskuterade om de skulle ta in en viss artikel i nästa nummer och jag konstaterade att den som har ansvar för artikeln är utgivaren vilket senare framkom vara Mikael Blomqvist. En man begärde källskydd, och har därmed rätt till anonymitet. Jag rabblade automatiskt upp lagrum på lagrum.
Empan bredvid mig som ju är teaterapa (Empan är ju hon i Panta mera reklamen med det stora lockiga håret) tänkte på helt andra saker. Studerade namnen på regissören, och andra viktiga personer. Kollade hur välspelade scenerna var, hur de agerar.
Ja, visst påverkas man mycket. Sättet att se en film varierar uppenbarligen mycket per person.

Idag har jag börjat dagen med städning. Sedan blir det baka deg. Kanske ska möta upp mor som vill ha sällskap i sin jakt på diverse höst/vinterkläder. Sedan blir det kanske lite plugg. Jo jo, nästa kurs börjar på tisdag men ju bättre förberedd man är desto lättare blir det.

Middag idag är iaf då dieten upphör. Innan dess ska J väga sig och jag mäta mig för att få slutresultat.
Ikväll ser menyn ut så här:
Hembakad pizza, från grunden.
Vaniljglass med körsbärslikör.
Lite choklad.
Dryck: coca-cola.

Inget av detta har vi kunnat äta på tre veckor. Undrar vad magen säger. Undrar hur det smakar...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE.BLOGG.SE - Bloggen som handlar om självkänsla, tankar och tips!

Sv: Stort tack för din kommentar och dina idéer, du är riktigt påhittig och sådant gillar jag! Ska verkligen tänka på det.



Tack för dina tankar kring lampan, inte trodde jag att det kunde vara en sådan process för att få det att fungera.. just nu är det lite för svårt för min ekonomi att införskaffa en sådan men i framtiden kanske. Låter himla mysigt att somna i solnedgång.



Jag åt cheeseburgare med äpplen och morötter sist på mcdonald's.. de tittade också lite konstigt på mig.. Men är man inte sugen så är man inte!



När det gäller lagar och sådant, visst är det kul att veta det? Jag har absolut inte koll på alla lagar men tycker det är väldigt intressant (speciellt om man kan få användning för dem, genom diskussion eller situationer)



Lycka till med städningen, maten och handladet av kläder =) kram

2009-10-17 @ 14:19:24
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0