Så tokigt det kan bli

Vi hade en föreläsning i måndags om internationell tvistelösning av en gästföreläsare vid namn Pernilla Nilsson. Som på många andra företag så förkortas namnet och på schemat står det då "PENI" istället för hela namnet. Pernilla hade inte lagt upp OH-bilderna på hemsidan men lovade att göra det. Hon skulle dock ta bort dem om en vecka så vi fick spara hem dem innan dess.

Idag är det onsdag och imorse kom jag på att jag inte laddat hem OH-bilderna än. Jag tog upp almanackan för att skriva ner det där som en påminnelse men när jag stod med pennan och almanackan i högsta hugg hade jag glömt vad jag skulle skriva. Till slut gav jag upp och la ner sakerna igen.

På vägen från universitetet kom jag på det igen och tog upp pennan och almanackan. Jag var påpälsad uti fingertopparna. Farmor hade varit stolt över mig om hon sett mig, hon frågar nämligen alltid om jag klär mig ordentligt. Varma skor, höstjacka, mössa och tumvantar var på. Halsduken låg i väskan, den är bra att ha på morgonen men på dagen klarar jag mig utan än så länge. Så kallt är det ju inte.

Så där sitter jag och ska skriva en påminnelse. Utrymmet att skriva på är rätt smalt och "internationell tvistelösning" är ett långt begrepp. Jag iddes inte ta av mig tumvantarna heller och kände mig rätt klumpig där jag satt med blyertspennan i den stora vanten. Så jag bestämmer mig för att korta ner det så mycket jag kan istället. Jag brukar köra en del förkortningar i almanackan.

Det var dock först när jag skrivit klart och läste vad jag skrivit som jag insåg vad som där egentligen stod.

"Ladda hem Penis bilder"

Sedan tokfnissade jag för mig själv fyra tunnelbanestationer och längre därtill.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Daniel

hehe penisbilder e aldrig fy skam må du veta!

2009-10-29 @ 12:48:44
Blogg/hemsida: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Snabbis: Krekra... min syster heter Petra men när jag var liten kunde jag inte säga det..utan sa KREKRAAAAAAA... Hon hatade det... hi hi hi hi

2009-10-29 @ 21:35:15
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Haha, fick mig ett gott skratt iaf! :)



Skönt att läsa en skönlitterär bok förresten!



På tal om min ovana så borde hon veta det nu iaf. Hon läser min blogg. haha :D Å andra sidan gör jag så mkt annat så det jämnar ut sig! =) Kramar

2009-10-29 @ 22:23:32
Skrivet i slottsdammet av: sandra

HAHAHAHA

2009-10-30 @ 00:41:37
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE.BLOGG.SE - Bloggen som handlar om självkänsla, tankar och tips!

Sv: Låter som en tuff lägenhet =) Trevligt med två våningar, själv bor jag just nu på andra våningen.. hade nog inte klarat av en första våning. Inte där vi bor nu med så mycket folk som går förbi utanför.



Stackars Pernilla.. haha fy!

2009-10-30 @ 11:53:37
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0