Söndagssnack

Söndag idag då. Inte lätt att hålla koll på dagarna. Igår myste jag och J på förmiddagen och sedan städade vi mitt på dagen. Han stack på träning och på kvällen kom han till mina föräldrars hem där jag redan var. Det blev middag och tvtittande och annat mys och prat.
Vi kom hem och strax efter klockan 23 slocknade både han och jag. Vid 4 vaknade han och gick upp för att plugga. Jag gick upp strax före 8 och är jättetrött. Trodde J skulle somnat här nere men icke, han är superpigg.

Jag har kommit på en sak med vår diet. Jag gillar ju inte kött särskilt mycket. Jag brukar äta lite grann oftast (sedan finns det ju rätter jag kan äta hur mycket som helst av) och sedan ta mer av det andra som bjuds till. Vilket har gjort att jag ätit lite kött och massa frukt och grönt denna vecka. Jag känner mig nästan som en vegetarian. Kan det vara skillnaden på varför jag är jättetrött och J superpigg? Han äter ju gärna mycket kött. Jag är definitivt inte van vid den här dieten än. Men det blir max en månad så max tre veckor kvar. Men då måste jag bli piggare. Vill inte vara trött efter 9 timmars sömn.

Idag ska vi visa upp hemmet för Js farbror med familj. De brukade bo här för typ 10 år sedan. Sedan blir det optikern och kanske en promenad i kyliga höstvädret. Sedan plugg.
Jag gäspar redan nu. Hade velat haft en helt ledig dag. Inte behöva stoppa i linser, inte behöva lämna hemmet, inte behöva plugga.
Men det är mycket man vill.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

hoppas humöret vänder!



Ja, sant som du skriver! Mjo, min helg har vart lugn för en gångs skull :)

2009-10-04 @ 12:06:28
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.bloggplatsen.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0