Fredag

Igår var en stundvis jobbig dag men ändå var den bra. Jag mådde bättre än i torsdags. Pluggade effektivit i fyra timmar och hann med ungefär det jag velat hinna med för dagen. Äntligen. Har verkligen varit ur form.
Efter plugget mötte jag upp A och gick fyra tunnelbanestationer. Vädret var rätt bra och vi hade mycket att prata om. Jag hade kunnat gå bra mycket mer men det gick inte igår tyvärr.

Hem kom jag iaf och jag och J lagade tacos. Första gången jag lagar det själv. Blev lite förvirrad när vi handlade vad som egentligen brukar finnas i dessa skålar men det löste sig och blev gott.

Vi hade tända ljus igen och såg dagen till ära på tv tillsammans. Först var det Idol, sedan Skavlan och sedan såg jag den där filmen Mona Lisas Leende. Inte så tokig film.
Kvällen blev urmysig och som snacks åt jag gurk- och morotsstavar. Mycket bra gjort av mig!

Vid midnatt la vi oss och jag somnade kanske efter 30-40 minuter. Vid 11 idag väckte J mig, mitt i en långvarig dröm. Han hade precis ätit upp en hel chipspåse på sådär 4 minuter (i drömmen alltså) när jag väcktes. Jag hade lugnt kunnat sova en timme till men var väl lika bra att vakna då. Måste verkligen ha varit trött...

Idag är det lördag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen än. Fortfarande inte helt vaken känner jag. Men funderar på att ta en cykeltur under dagen. Undrar om det är kallt ute?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: karolinajonsson

fin blogg :

2009-09-26 @ 13:02:53
Blogg/hemsida: http://jonssonfotograferar.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0