Trött måndag

Hade svårt att somna igår och det blev alldeles för sent. Både jag och J skulle upp 8 idag. Egentligen hade jag tänkt mig 9, men numera går vi alltid upp tillsammans. Klockan gick av och det första jag hörde var nyheterna "...sin 80 åriga mormor och sin pappa.." Åh, mysigt, tänkte jag och försökte förtränga det obehagliga ljud som störde min välbehövda sömn. Det var för lite för J också, han orkade inte heller gå upp. Eller... det gör ha ju aldrig. Han drar sig ju jämt.

Iaf låg vi där med klockradion på och plågades en hel timme. 9 tvingade vi upp oss. Som jag velat hela tiden. Tänk om jag fått sova ostört en timme till istället!
Men gjort är gjort och kommer aldrig igen.

Nu ska jag se till att göra lite nytta. Har ca 20 sidor kvar i en bok som skulle varit utläst igår (läs förra måndagen) men bestämde mig för att slappa igår istället. Gick långpromenad (blev rätt slut i kroppen efter den), såg på tvserier, handlade mat och vi båda lagade lasagne.
En precis lagom aktiv söndag. Men det får jag ta igen nu då istället...
På återseende.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Hej svejs.

Så du är en sådan social person att du går upp tillsammans med sambon.. ;) Hoppas du fick läst ut din bok nu! Förstår att annat ibland kan kännas mer "viktigt och roligt".

Ang sonens klass så tolkade jag dig likadant.. alla pratar så han blir distraherad OCH det kan jag förstå men frågan är ju också varför HAN blir så lätt distraherad och varför jag hela tiden hävdat liten grupp.

Sen tror jag också att alla är rådvilla för att d einte förstår uppgiften. Jag skrev det till henne och skrev att jag vill gärna ha bakgrunden och tanken med uppgiften för att kunna stötta honom. Vad ska produkten bli.

De ska fundera på geometri/ och volym i rummet och sen använda något medie för att visa detta. Min tanke var Köket, där finns geometri och volym. Sonen blir osäker för han vet inte vad som är tanken...vill inte göra fel osv.

Ja..du ha en skön tisdag nu

2009-09-08 @ 06:25:32
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

Hihi. japp 5 km ja. Jo de va rätt bra. men tråkigt när man inte orkar springa många meter innan man får andnöd. haha. Låter som ni hade en väldigt skön söndag. De är så mysiga, om man inte har ångest för att man ska upp tidigt på måndagen. haha

2009-09-08 @ 09:34:51
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0