Träningsdax igen

Vaknade 5.56 imorse och var i flera timmar helt säker på att det var fredag. Känns ju lite motigt när man då inser att det är onsdag...
Seminarie idag (kl 12-14) och sedan mötte jag upp Empan. På hennes initiativ skulle vi nämligen gratisträna i universitetets gym. Gammal hederlig styrketräning. Senast jag tränade i gym var väl i maj ungefär, så är väl inte så stark längre... Konditionen är ju okej i och med att jag joggar/cyklar lite och vardagsmotionerar en hel del. Tex gick jag en tbanestation imorse och en på vägen hem (i skog). Det är iaf drygt 1 km enkel väg och tar inte särskilt lång tid att gå.

Iaf så tränade vi i 1½ timme. Empan spelar volleyboll så hon ville inte köra framsida lår så mycket då hon redan tränar det. Blev därmed mycket överkropp och en del baksida lår (jag körde lite mer framsida än hon, jag spelar ju inte volleyboll!).
Träffade på en jättetrevlig man som jobbade där som PT som hjälpte oss med lite övningar på medicinbollen. Får se hur magen mår imorgon efter den behandlingen.
Vi stretchade noga, men jag är ändå orolig för att inte kunna anteckna på morgondagens föreläsning. Mina armar och bröstmuskler är väldigt, väldigt trötta...


Förutom plugg i vanlig ordning har det hänt lite annat roligt. I måndags firade mina föräldrar sin 35-åriga bröllopsdag! Det är inte illa! Vi var bjudna på middag och tårta och hade det väldigt mysigt.

Mor och far


Frukttårtan från nyöppnade Kondiset

Imorgon är en viktig dag också, även om det verkar som att firandet får vänta till på lördag. Men tänkte uppdatera mer om det imorgon. Den som väntar på något gott...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae Personligt

Härligt med kärlek!

2009-09-16 @ 17:37:38
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae personligt

Sv: God dagens, jag vet.. man ska inte byta design haha men nu har jag en nystart med bloggen och skriver faktiskt i den och då ville jag ha nytt.. Jag ska avslöja en liten hemlis för dig: Bilden i headern, som är tecknad, det är den illustrerade bilen som jag har gjort och sedan så har jag lagt över originalbilden och gjort den lite genomskinlig.. hihi så ser det riktigt coolt ut. Kom på det igår!



Gällande våra ringa så har vi haft två par, jag tappade min ring i vintras och därför valde vi att köpa helt nya i somras. Jag har också mönster på min (vi har likadana) men mer som "hack" typ, som går runt hela ringen.. lite udda men ack så fina =)



Vad bra att du hittade korv stroganoffen på bilden förrestn ;) Haha! Har du lagat något gott det senaste?:) kram!

2009-09-18 @ 09:13:06
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/personligt

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0