Längtan till att få livet åter...

Vaknade vid kl 6 imorse och sedan strax före halv åtta. Då gick jag upp. Nu är det inte långt kvar. Skräckblandad förtjusning.

Jag längtar till efter tentan. Men det är farligt att längta. Längan innebär att jag inte är närvarande, här och nu. Jag behöver vara närvarande. Jag behöver hålla fokus, lite till. Det är svårt, men nödvändigt...

Efter tentan ska jag köpa böcker. Sedan ska jag köpa blommor och med hjälp av min mamma ska vi plantera dem i våra nya balkonglådor. Det kommer bli så tjusigt på vår balkong! Lutar åt att skippa tentafesten på kvällen. Jag ogillar nattbussar (tar dubbelt så lång tid och är två byten) så kommer bara kunna vara där i två timmar. Känns ovärt men jag får väl bestämma mig sedan.
På fredagen blir det dammsugning och förhoppningsvis fönsterputsning. Vi har det faktiskt rätt rent och städat hemma. Sedan bär det av till bror M som vi ska hjälpa att flytta. Hinner vara med och hjälpa till som längst 6 timmar, och så skippar vi den pizza och öl vi blir bjudna på efteråt. Klockan 19 får nämligen vi gäster. Gamla godingar som jag inte sett på alldeles för länge! Det blir grillning på balkongen. Hoppas väderprognosen blir bättre bara.
På lördag tänkte jag och J åka och hälsa på min farmor som flyttat. Sedan tar vi eventuellt en tur till mina föräldrar när vi ändå är där i krokarna. Dessutom har jag ett stort sug efter att shoppa. Allt från praktiska saker (glödlampa och AA batterier tex) till nödvändiga saker som nya vårskor och svarta gympadojjor till halvt onödiga saker som ansiktsmask och smink.

Men först... tentaplugg och en avklarad tenta. FOKUS!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

En sak i taget...Nu är nu...



hi hi hi hi. Sparkar dej i rumpan hur som helst.

2010-04-27 @ 19:12:04
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hoppas du hittade ditt fokus. Själv är jag så ofokuserad så det finns inte.. imorgon är dagen med stort D också.. Nej, jag tror det blir att plugga mellan jobben idag..



Lycka till med tentaplugget idag! Kram

2010-04-28 @ 08:33:51
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0