Övningskörning

Idag har jag kört en del privat övningskörning. Började med att köra hemifrån till ett öde Ica vid en stor väg. På deras parkering övade jag just parkering. Mest backade jag in i rutorna. Sedan bar det iväg hem till mor och far där jag och far lastade av ett bord han fått. Efter det lastade vi in en varmvattenberedare som värmt sin sista droppe (den läcker) i kombin och begav oss till tippen. Sedan körde vi därifrån till en annan Ica som ligger rätt öde till. Parkerade och köpte mjölk. For iväg till farmor som bor en bit därifrån, parkerade längs gatan bakom en bil, och stannade hos henne i ett par timmar. Far körde mig till tandläkaren (jag gillar inte att köra när jag blir stressad och vi hade inte jättegott om tid på oss). Jag gick från tandläkaren och hem till far, 3½ km. Körde till Vällingby och plockade upp mor som kom från jobbet och körde henne hem. Sedan lagade jag middag åt herrskapet.

Därefter hade de tv-förbud till kl 20 då Lotta på Liseberg började (första allsången jag sett denna sommar) för vi hade catch up-time. Välbehövt! Strax före kl 22 kom J från sin träning och hämtade mig och körde oss hem. Så här är jag nu.

Mina kommande körlektioner är som följer:
Imorgon förmiddag, enkel (70 min),
onsdag förmiddag, enkel,
fredag förmiddag, enkel,
måndag förmiddag, dubbel (140 min),
tisdag halkbana (4 timmar),
onsdag förmiddag, dubbel,
fredag förmiddag, dubbel.

Puh blir svettig bara jag tänker på det. Det är väl rätt intensivt ändå? Så ska jag köra med fader min däremellan också förstås. Men ju mer jag klarat av innan skolan sparkar igång desto bättre! (Vad detta kalas kostar vill jag helst förtränga dock).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det är sjukt dyrt att ta körkort ju.. Håller tummarför för att du får ditt kort snart!



Jag vet inte vad jag missar för jag sover.. ;) Sista natten nu, ska bli så skönt att vända tillbaka dygnet igen. :)



Kramar i massor! :)

2010-08-10 @ 00:46:06
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0