TGIF

Så var det äntligen fredag! Min onsdag och torsdag blev inte så tokiga de heller men jag ville ha helg och få slappa. Ni kanske tror att jag slappar dagarna i ända bara för att jag inte jobbar? Då får ni tro det isf men så lyxigt har jag det inte.

Det är iaf fredag idag och jag har längtat så. Strax efter kl 12 kommer jag rulla hem från bilskolan på lätta hjul och känna en sorts jippi-känsla inuti mig. Jag hoppas det iaf så det inte händer något när jag kör som svärtar ner denna underbara fredag.

Varför tjatar jag om denna fredag? Är väl inte mer speciell än andra? Hm, mjo. Js sista arbetsdag till att börja med. Ja, iaf under sommaren. Ikväll ska vi fira min bror M som fyller år imorgon och äta kräftor. Imorgon ska J tävla men då vet jag inte vad jag ska göra... På söndag ska vi till Grönan och på kvällen fira hans pappa som fyllt år i veckan. Nästa vecka har jag nu två tidsbestämda måsten och en lösplanering som jag ser fram emot att få till. Men annars är schemat tomt. Underbart skönt!

Trevlig helg!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Hoppas fredagen blev bra!!!! Jag har också längtat efter den....jobbig vecka på jobb så jag behövde lite ahhhhhh känsla..

Helg är underbart så är det bara... men snart en ny vecka och för mig är den inte tom... men det kommer ju en ny helg. :)

2010-08-21 @ 17:40:15
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ooh, du har också en lugn vecka nsäta vecka. Jag också. :D Men det kommer nog inte vara lugnt allt för länge.. jag har lite träningspass inplanerade iof. Känns gött. :)



SPA-serien kommer när jag inte har ont.. just nu spökar vaden och axlarna vilket ger en gullig huvudvärk, trots tablett. Kan ju önska massage nu när jag köpt massageolja på SPA:t! :P



Kramar

2010-08-21 @ 18:38:21
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Tack, den är inte knepig att läsa då? Färgkombinationen? Jag känner mig ganska nöjd, får inte till kommentarsidan bara morr



Ja, helt otroligt! 2 kg kexchoklad är ganska mycket och jag har alltid velat sett (avundsjukan vill) hur mycket luft det är i ett sånt paket :)



Allt bra med dig då? :D

2010-08-22 @ 00:05:32
Blogg/hemsida: http://stekpannas.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Sist var väl grillningen hos er tror jag! Jättelängesen ju! Sommaren har väl varit häktisk, haft saker för oss hela tiden. Men nu är det slut och jag börjar jobba imorgon :(



London var skitmysigt, rekommenderar verkligen en resa dit. Vi tänker absolut åka fler gånger! Vi var tvungna att köpa en till väska för att få plats med allt vi köpt :P Pubarna var bäst, vi hittade en liten pub som hette King's Head en bit ifrån hotellet. Kändes lite sorgset att åka hem och lämna alla mysiga människor. Synd att vi inte har sånna fina och trevliga ställen hemma. Här blir alla bara fulla och otrevliga :S Med andra ord, vi hade det apbra där :D



2010-08-22 @ 11:39:34
Blogg/hemsida: http://stekpannas.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0