Tradigt

Den här dagen är konstig. Den påminner mig om ett Sabrina Tonårshäxan-avsnitt där hon krossar en spegel och får sju års otur fördelat på sju dagar istället. Det blir en väldans mycket otur! Idag är en dag som suger åt sig trubbel och dåliga besked. I flera fall går det ju bra och är tur i oturen men ändå. Att det ens händer/jag får veta det idag är talande i sig. Jag vill inte skriva om alla saker här, då de kan vara känsliga och inget som har med främlingar att göra. Men en sak kan jag säga. Min pluggkompis St har bestämt sig för att lägga juridiken på hyllan.

Klockan har inte ens slagit 15 och jag undrar om det väntar några fler trista besked...


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Nämen, lägga juridiken på hyllan. Så knasigt.

Jaja, jag antar att det finns annnat här i livet än juridik ;) Som tur är! :D

2010-08-06 @ 16:55:20
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Usch...såna dagar vill man bara lägga huudet på kudden igen...och sova bort... Hoppas eftermiddagen och kvällen blev bättre!!!

Vet du.. jag har barn, men stora barn så även jag kan bli trött på skrikiga barn i affären..men kanske mer på "mesiga" föräldrar som inte sätter ner foten. Som gör något åt det hela.

Som sagt att barn försöker är inget konstigt.. men agera. På jobb brukar föräldrar säga just det; Konstigt att de sköter sig så bra här, att ni kan få dem till ditt och datt. Inte alls konstigt egentligen, vi accepterar inte vad som helst från dem och det vet de. Så fort föräldrarna kommer in genom dörren så kan barnen plötsligt INGET.. inte ta på sig något, vill inte det eller det..

Ja... :)

ha det bra nu

2010-08-06 @ 20:33:19
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0